«Του είπα αυτό δεν θα το προβάλεις ποτέ»: Ξεσπά δημόσια η μητέρα της Καρολίνας κατά του Μπο


«Του είπα αυτό δεν θα το προβάλεις ποτέ»: Ξεσπά δημόσια η μητέρα της Καρολίνας κατά του Μπο


Διαφ.




Η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα μίλησε δημόσια για το θέμα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη της και στους Μπο και  Μάριο Πρίαμο.

Τι δήλωσε η μητέρα της

Η μητέρα της παίκτριας του survivor είπε: «Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι. Τώρα με το αυτοκίνητο.»!

Και τόνισε: « Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή.»!

Και συνέχισε λέγοντας στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό Μας: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι.»!


Πηγή