Ξεσπά η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου: «Το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια…» – Συγκλονίζει η περιγραφή για τον ακρωτηριασμό του συζύγου της (video)


Ξεσπά η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου: «Το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια…» – Συγκλονίζει η περιγραφή για τον ακρωτηριασμό του συζύγου της (video)


Διαφ.


Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον χαμό του πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (25/4) από πολυοργανική ανεπάρκεια, ύστερα από μακρά νοσηλεία.

Η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε στην κάμερα του T-live λίγες ώρες μετά τον θάνατο του συζύγου και ξέσπασε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκείνος «έφυγε» στο Αττικόν.

«Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις»

«Τον ακρωτηρίασαν μέσα σε ένα απλό δωμάτιο.Μπήκε μέσα ένας εκπαιδευόμενος, μετά μπήκε και ο γιατρός και μου είπαν να μπω κι εγώ μέσα και πως είναι καλά. Το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις», ανέφερε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Ενώ πρόσθεσε: «Μια κοπέλα μου είπε “μην το πεις και μαθευτεί”. Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής και σφυρίζει», είπε στο T-live η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου η οποία θρηνεί για τον σύζυγό της.

Καλλιάνος: «Πήραν το κλαδευτήρι και του έκοψαν το δάχτυλο…»

«Δεν έπρεπε να έχει αυτό το τέλος ο πατέρας μου. Τον πατέρα μου, ξέρεις πού τον χειρούργησαν; Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο και πιθανότατα χωρίς ρόμπες, χωρίς τίποτα…Μπήκαν μέσα, πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του αείμνηστου πατέρα μου», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

«Θα γίνω ο εφιάλτης τους» επεσήμανε ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Όσοι πήραν ελαφρά την περίπτωση του πατέρα μου, θα λογοδοτήσουν. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι γιατροί», είπε ο ίδιος.

Κόντρα με Άδωνι Γεωργιάδη

«Δεν τα βάζω με κανέναν Άδωνι Γεωργιάδη», τόνισε για τον υπουργό Υγείας και σημείωσε πως τον πήραν τηλέφωνο για να του συλληπηθούν τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

«Το τι λέει και τι δεν λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν με ενδιαφέρει. Προτεραιότητα είναι ο πατέρας μου…»

Όπως τόνισε, οι γιατροί τους παρουσίασαν δέκα προβλήματα εκ των υστέρων, τα οποία γνώριζε ο αδερφός του ήδη ως καρδιολόγος. «Για την ψυχή του πατέρα μου και την τιμή του πατέρα μου, θα το πάω μέχρι τέλους», τόνισε στο τέλος ο Γιάννης Καλλιάνος συντεντριμμένος.

Δηλώσεις παραχώρησε και ο αδερφός του, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πώς έφυγε έτσι ο πατέρας τους. «Τον έβλεπα να σβήνει, σαν γιατρός δεν μπορώ να κάνω τίποτα»


Πηγή