Ελεύθερη κι ωραία η Καραβάτου μετά τον Κρατερό Κατσούλη: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν νέο σύντροφο»


Ελεύθερη κι ωραία η Καραβάτου μετά τον Κρατερό Κατσούλη: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν νέο σύντροφο»


Διαφ.




Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Hello και απάντησε αν θα ξαναέκανε μια σχέση μετά το διαζύγιο της!

Όσα είπε

Η παρουσιάστρια όπως ανέφερε, θεωρεί το τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, μία πρόκληση, αφού είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής: «Είναι μία πρόκληση, ότι θα κάνω κάτι διαφορετικό από ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Μου δίνει μία πολύ μεγάλη χαρά η διαδικασία της μελέτης και της εργασίας. Δεν έχω υπάρξει ξανά σε ένα σόου που έχει διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, σημείωσε πως βρίσκεται σε ένα στάδιο ξεκαθαρισμάτων και προσπαθεί να οριοθετήσει κάποια πράγματα και κυρίως να κοιτάξει τον εαυτό της. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε μέχρι πρότινος κοιτούσε να είναι καλά οι άλλοι και όχι ο ίδιος της ο εαυτός.

Για την απόκτηση νέας οικογένειας

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης, χωρίς αυτό να συνεπάγεται τη δημιουργία οικογένειας.

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σκέφτεσαι: “Θεέ μου, δεν ξέρω εάν μπορώ να το αντιμετωπίσω”. Ύστερα, όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι μετά από δυσάρεστα γεγονότα, ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και οι σχέσεις. Καταλαβαίνεις τι είναι ειλικρινές και τι δεν είναι. Τι πρέπει να μείνει και τι δεν πρέπει. Εδώ και καιρό, είμαι σε μία περίοδο απόλυτων ξεκαθαρισμάτων. Δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν σε αυτό το σημείο διότι ήθελα οι άνθρωποι γύρω μου να είναι ικανοποιημένοι, να είναι αυτοί καλά και εγώ ας μην είμαι. Τώρα δεν είμαι καθόλου έτσι. Θέλω να είναι όλοι καλά αλλά να είμαι και εγώ. Αν συμβεί κάτι σε αυτή τη φάση, εάν υπάρξει ένας άνθρωπος, δεν θα πω όχι αλλά σίγουρα όχι στο να ξαναφτιάξω την οικογένειά μου» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου


Πηγή