Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο – Χειροπέδες σε 12 άτομα από την ΕΛ.ΑΣ. (video)


Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο – Χειροπέδες σε 12 άτομα από την ΕΛ.ΑΣ. (video)


Διαφ.


Σε 12 συλλήψεις προχώρησαν οι Αστυνομικοί στην Πάτρα για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα. Μεταξύ των ατόμων που συλλήφθηκαν είναι τέσσερις μαθητές, αλλά και έξι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Με την ευκαιρία, δείτε ένα ακόμη αποτρόπαιο περιστατικό bullying που συνέβη σε σχολείο: Πέλλα: 15χρονος έσβησε τσιγάρο σε μάγουλο 14χρονου – Χειροπέδες και στους γονείς του δράστη

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Mega, όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, η διακίνηση των ναρκωτικών γινόταν ακόμα και μέσα στο σχολείο, αφού βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ζυγαριά ακριβείας, ποσότητες χασίς, κοκακαΐνης και MDMA, αλλά και χρήματα.

Με βάση τα όσα ανεφέρουν κάποιες πληροφορίες, ήταν τόσο σκληρά τα αρχηγικά μέλη της οργάνωσης, που ανάγκαζαν τους μαθητές, εάν δεν κατάφερναν να πουλήσουν ναρκωτικές ουσίες, να τους παραδίνουν ακόμα και το χαρτζιλίκι των 2 ευρώ που τους έδιναν για κολατσιό οι γονείς τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών.

Η Δίωξη Ναρκωτικών Πατρών χειριζόταν αρκετό καιρό την συγκεκριμένη υπόθεση, περιμένοντας την κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσει, ενώ για την υπόθεση ήταν ενήμερη και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.




Ναρκωτικά σε σχολειο
Πηγή: tempo24


Πηγή