48 χρόνια μαζί, μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας: Η σύζυγος του Τάσου Χαλκιά,πασίγνωστη ηθοποιός παραμένει μια κούκλα


48 χρόνια μαζί, μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας: Η σύζυγος του Τάσου Χαλκιά,πασίγνωστη ηθοποιός παραμένει μια κούκλα


Διαφ.




Τάσος Χαλκιάς: Αγαπημένος ηθοποιός, με εξαιρετική πορεία στην τηλεόραση. Αν και διατηρεί χαμηλό προφίλ για την ζωή του, και αναφέρεται μόνο για τα επαγγελματικά του βήματα, κρατάει επίσης την προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα δημοσιότητας.

Τάσος Χαλκιάς: Επιτυχημένος ηθοποιός και σύζυγος

Αυτό που γνωρίζουμε, είναι πως εδώ και 48 περίπου είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιός Πένυ Παπουτσή, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και όπως είναι λογικό, τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα και απόφαση.

Πολλοί λένε πως πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα, κρύβεται μία ακόμα πιο επιτυχημένη γυναίκα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του επιτυχημένου Τάσου Χαλκιά, υπάρχει πραγματικά η Πένυ Παπουτσή.

Όπως είχε πει ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη του για την γυναίκα του: «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου».

Τάσος Χαλκιάς: Δείτε φωτογραφίες με την σύζυγο του


Πηγή