Σούπερ Κική για Μαριλού Ρεπαπή: «Μία θεια, μια πανελατζού… Πιάνεις χώρο, τρως κάποιου τη δουλειά»


Ξέσπασε η Σούπερ Κική μέσα από το instagram, μετά τα σχόλια από την Μαριλού Ρεπαπή στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου.


Διαφ.


Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή αναπαρήγαγε το πρόσφατο βίντεο με την Σούπερ Κική να ξεσπά στους δρόμους της Αθήνας με τους ηλικιωμένους που δυσκόλεψαν την κυκλοφορία σέρνοντας τα καρότσια της λαϊκής αγοράς. – Δες ΕΔΩ το βίντεο

Η Σούπερ Κική με νέα ανάρτηση στο instagram απαντά στην Μαριλού Ρεπαπή για όσα ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής, με αφορμή το βίντεο.

«Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου την οποία πολύ συμπαθώ και  αγαπώ γιατί ξέρω… δεν είμαι χαζή, ήταν με θεια πανελατζού εκεί πέρα ξανθιά, η οποία πήρε το βίντεο μου και με έκραζε… ξέρεις το βίντεο που είχα κάνει μέσα στο αμάξι για τους γέρους και τις γριές που ήταν ξεκάθαρα κωμικό, δεν εννοώ ότι πατάω γέρους και γριές, αλλά ταυτίστηκε; Ποιος ξέρει;

Φιλενάδα, αν δεν δεν έχεις θέματα και θες να τραβήξεις την προσοχή – πιάνεις καταρχάς χώρο – το ξέρεις, έτσι; Κάνω τη δουλειά σου αυτή την στιγμή. Λοιπόν, αν δεν έχεις θέματα να μου στέλνεις, καμιά κακία δεν κρατάω εγώ. Να μου πεις: Κικάρα μου δώσε μου ένα θέμα να κάνω την καλή σήμερα στον κόσμο που με βλέπει, στις γριές κυρίως μπας και γίνω και εγώ κάποια στιγμή η Μπακοδήμου και εγώ θα σου βρω γιατί είμαι πολύ έξυπνη», ανέφερε η Σούπερ Κική.

Δες παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή «Γεια σου» (18/12) με τα σχόλια για την Σούπερ Κική:


Πηγή