Δημήτρης Μακαλιάς: Δε φαντάζεσαι τι έκανε ο γιος του και του προκάλεσε πανικό – «Δε νιώθω καλά»


Μπορεί η προσοχή του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη να είναι στραμμένη στην κόρη τους που ήρθε μόλις χθες στη ζωή, ωστόσο σημαντική προτεραιότητά τους συνεχίζει να αποτελεί ο γιος τους Χάρης που πλέον είναι πέντε ετών. (δες εδώ τι είχε πει στο TLIFE ο Δημήτρης Μακαλιάς για το πως βλέπει ο γιος του την είσοδο του νέου μέλους στην οικογένειά τους)


Διαφ.


Αυτές τις μέρες λοιπόν, που η Αντιγόνη Ψυχράμη βρίσκεται στο μαιευτήριο με την κόρη τους, τη φροντίδα του γιου τους έχει αναλάβει αποκλειστικά ο ηθοποιός. Σήμερα όμως, μια κίνηση του γιου του ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό στον Δημήτρη Μακαλιά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ο Χάρης άνοιξε τη συνδρομητική τηλεόραση, βρήκε μια ταινία προς ενοικίαση που του άρεσε και πλήρωσε κανονικά πατώντας τον κωδικό. (δες εδώ τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο)

«Ο γιος μου άνοιξε μόνος του τη συνδρομητική τηλεόραση, βρήκε μια ταινία που ήταν για ενοικίαση που ήθελε, πάτησε τον κωδικό (!) και πλήρωσε… Δε νιώθω καλά. Είναι πέντε χρονών. Σε λίγο θα μου ζητήσει την πιστωτική;» έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram ο Δημήτρης Μακαλιάς. (δες εδώ όσα είπε σήμερα ο ηθοποιός για τη γέννηση της κόρης του)


Πηγή