Κάτια Δανδουλάκη: Τρεις ώρες η κατάθεσή της στη δίκη Φιλιππίδη! «Έβλεπα τη Λένα Δροσάκη κλαμένη»


Η Κάτια Δανδουλάκη και η Λένα Δροσάκη κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης 24/11 στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.


Διαφ.


Η Κάτια Δανδουλάκη κατέθετε για τρεις συνεχόμενες ώρες, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha και τη δημοσιογράφο, Βάνα Πρέτζα. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, περιέγραψε την τρίτη και δύσκολη συνεργασία της με τον κατηγορούμενο στο θέατρο, μια συνεργασία που διαλύθηκε από δική της απόφαση, όταν η ίδια διαπίστωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης ενδιαφερόταν έντονα για τη Λένα Δροσάκη.

«Είδα φλερτ αλλά δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει έναν βιασμό; Ο τρόπος που φλέρταρε την κοπέλα, ήταν καταπιεστικός προς την κοπέλα. Ο κλοιός του φλερτ ήταν σφιχτός. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη». 

«Η Λένα είναι ένα πολύ ευγενικό και ντροπαλό παιδί. Την έβλεπα κλαμένη πολλές φορές και της είπα ότι εάν συνεχίζει να την καταπιέζει έτσι να μην συνεχίσουμε. Μου έλεγε “θέλω να φύγω” και της έλεγα “όχι δεν θα φύγεις εσύ, πρέπει να φύγει ο άλλος”», πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Τέλος, η Κάτια Δανδουλάδη, χαρακτήρισε τον ηθοποιό απρόβλεπτο, λέγοντας: «Ένας ταλαντούχος άνθρωπος, διασκεδαστικός. Ένας άνθρωπος όμως, ο οποίος απρόβλεπτα μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, να περάσει στην απέναντι όχθη και να δημιουργήσει τόσο κακό. Μπορεί να κάνει ακραίες πράξεις. Πολλές φορές είχε εκρήξεις». 


Πηγή