Πάνος Ιωαννίδης: «Με τον εpχομό ενός παιδιού αλλάζει όλη σοu η ζωή»


Ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε στο μέλλον του MasterChef αποκαλύπτοντας πως τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής θα ξεκινήσουν σε πολύ λίγο καιρό εξηγώντας πως δεν υπάρχει τίποτα που να αγχώνει ούτε τον ίδιο, ούτε τους άλλους τρεις κριτές.


Διαφ.


Από τις δηλώσεις του Πάνου Ιωάννίδη όμως δεν έλειψε και η αναφορά στον γιο του που ήρθε στη ζωή πριν μερικούς μήνες αλλά και στο πως έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κρατά τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όποιος θέλει να το καταφέρει αυτό, νομίζω ότι μπορεί να το καταφέρει. Απλά κρατάς τη ζωή σου απ’ έξω. Αλλάζει όλη η ζωή με τον ερχομό ενός παιδιού. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που να με αγχώνει. Το μόνο που με αγχώνει και με άγχωνε πάντα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά με τη σύζυγό μου έχουμε μοιράσει τις υποχρεώσεις» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.


Πηγή