«Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει»:Διέρρευσαν οι πρώτοι Επικοί διάλογοι Μαραντίνη-Χρηστίδου από τη δίκη


«Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει»:Διέρρευσαν οι πρώτοι Επικοί διάλογοι Μαραντίνη-Χρηστίδου από τη δίκη


Διαφ.
Μαραντίνης-Χρηστίδου: Ο Θοδωρής Μαραντίνης κρίθηκε ένοχος στο δικαστήριο με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία κινήθηκε δικαστικώς εναντίον του όταν σταμάτησε να της καταβάλει το ποσό της διατροφής που είχαν συμφωνήσει για τα παιδιά τους. Το πρώην ζευγάρι μέχρι πρότινος είχε πολύ καλές σχέσεις και δεν έδιναν λαβές για σχόλια, αλλά από τη δίκη και μετά όπως είναι φυσικό ο ένας μιλά για τον άλλον και οι διάλογοι για το δικαστήριο και τις οικονομικές τους διαφορές έχουν βγει στο φως.

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Το θέμα της διατροφής των παιδιών τους

Στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν το θέμα της διατροφής των παιδιών τους βρέθηκαν ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για μη καταβολή του ποσού που είχαν συμφωνήσει κι έτσι το πρώην ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του δικαστικά.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον τραγουδιστή με τριετή αναστολή. Η πλευρά του Θοδωρή Μαραντίνη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι αντιμετωπίζει οικονομικά θέματα αφού εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού δεν ήταν δυνατό να δώσει συναυλίες.

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Ο δικηγόρος του τραγουδιστή μιλά δημόσια

Ο δικηγόρος του Θοδωρής Μαραντίνη ανέφερε ότι: «Πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας για αυτό».

O δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε από την πλευρά του: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».
«Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση», ανέφερε ο Θoδωρής Μαραντίνης.

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Οι δηλώσεις του πρώην πεθερού της

Ο πατέρας του τραγουδιστή των Onirama είπε: «Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά»


Πηγή