Ελένη Μενεγάκη: Το άγχος της πρεμιέρας και οι ευχές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν


Πρεμιέρα, όπως οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έκανε χθες 5/9 και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια επέστρεψε ανανεωμένη για δεύτερη σεζόν στο Mega, ενώ μετά το τέλος της εκπομπής της τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμελιάς και εκείνη περιέγραψε τα συναισθήματά της.


Διαφ.


«Καλή τηλεοπτική σεζόν σε όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα που ξεκίνησαν σήμερα. Αισθάνομαι φανταστικά. Είμαι στη θέση μου. Είμαι στο μέρος που πρέπει να είμαι. Πάντα έχω λίγο άγχος για την πρεμιέρα. Ένα καρδιοχτύπι στην αρχή το έχω αλλά μετά όλα κυλάνε» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για το αν θυμάται κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, η Ελένη Μενεγάκη είπε:  «Δε θυμάμαι τέτοια πράγματα τώρα. Αυτά δε μένουν στο μυαλό μου».

Λίγο πριν αποχωρήσει, η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να στείλει τα φιλιά της στην πρώην συνεργάτιδά της Λιλή Πυράκη που φέτος είναι μέλος της πρωινής εκπομπής του Star.

«Όλα να σας πάνε καλά. Στη Λιλή μου, πολλά φιλάκια και σε όλους σας. Ξεκινάμε και τρέχουμε. Έχουμε μεγάλη διαδρομή» είπε.


Πηγή