Πέθανε ο Γιώργος Πουλινάκης!


Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Πουλινάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών σκορπίζοντας πένθος με τον θάνατό του.


Διαφ.


Συνέδεσε παραγοντικά το όνομά του με τον Εργοτέλη, όπου υπήρξε και πρόεδρος ενώ την παραγοντική πορεία της οικογένειας συνέχισε ο γιος του, Μάνθος, που υπήρξε παλαίμαχος παίκτης του Εργοτέλη ενώ πριν μια 10ετία περίπου είχε αναλάβει πρόεδρος στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Survivor spoiler 11/07: Είπε το "ΝΑΙ" και μπαίνει στο Survivor All Star! Από τα κορυφαία ονόματα του Survivor 1!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 11/07: Είπε το "ΝΑΙ" και μπαίνει στο Survivor All Star! Από τα κορυφαία ονόματα του Survivor 1!

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Η οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το χαμό του Γιώργου Πουλινάκη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου.

Ο Γιώργος Πουλινάκης, μέχρι το τέλος της ζωής του δεν παρέλειπε να δείχνει την αγάπη του στο Σύλλογο, με κάθε ευκαιρία.

Συλλυπούμαστε τους οικείους του και ιδιαίτερα τον γιο του και παλαίμαχο παίχτη του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Μάνθο Πουλινάκη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

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

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του ενώ μέλη του θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει αύριο Δευτέρα, στις 12 μμ, στον ιερό ναό του Αγίου Τίτου.

Πέθανε ο Γιώργος Πουλινάκης!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Πουλινάκη.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου τις προηγούμενες δεκαετίες ενώ υπηρέτησε επί πολλά χρόνια τον Εργοτέλη, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος.

Αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα παραβρεθεί στην νεκρώσιμο ακολουθία που θα ψαλεί την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ

Η οικογένεια του Π.Ο.Α εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Πουλινάκη, παράγοντα, πρώην προέδρου του Εργοτέλη και θείου του γραμματέα μας Νίκου Φλαμουράκη.

Μεταφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ζωή σε σας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Γιώργου Πουλινάκη , που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Διετέλεσε πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα, και εκλεκτό μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοινωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Πουλινάκη.

Ο Γιώργος Πουλινάκης, υπήρξε πρόεδρος του Εργοτέλη σε δύσκολες εποχές, αλλά ποτέ δεν έκρυψε και την αγάπη του προς τον ΟΦΗ. Υπήρξε άλλωστε και μέλος του συλλόγου μας.

Το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, χάνει ένα παράγοντα μια άλλης εποχής. Ενα δοτικό άνθρωπο και αθλητικό παράγοντα, που αγαπούσε πάνω απο όλα τον αθλητισμό και πρόσφερε σε αυτόν. Αφησε αναμφίβολα το στίγμα του και το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, δεν θα τον ξεχάσει.

Θερμά συλλυπητήρια στον υιό του, Μάνθο Πουλινάκη, πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Πουλινάκη, για την μεγάλη απώλεια τους.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα βρεθεί στην κηδεία του, που θα γίνει τη Δευτέρα 11/7 (11 πμ) στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, ώστε να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα.


Πηγή