3.000.000 και βάλε προβολές: Το κολασμένο τσιφτετέλι Ελληνίδας θεάς που κόλασε και τον Σπύρο Παπαδόπουλο! – Videos


Φορώντας ένα στενό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε με μοναδικό τρόπο τα σωματικά της προσόντα, είχε καταφέρει τότε η Τζένη Μπότση να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό και το τσιφτετέλι της να παραμένει μέχρι και σήμερα θέμα συζήτησης σε πηγαδάκια ανδρών!


Διαφ.


Πάντως, αν ο «Κωστάκης έβλεπε τότε την Τζένη να χορεύει, σίγουρα θα ξεχνούσε την χωριάτισσα»!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τρίτος θάνατος σε μια οικογένεια είναι απόδειξη ανθρωποκτονίας» - Συγκλονιστική μαρτυρία ιατροδικαστή (Video)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Τρίτος θάνατος σε μια οικογένεια είναι απόδειξη ανθρωποκτονίας» - Συγκλονιστική μαρτυρία ιατροδικαστή (Video)

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Το καθηλωτικό τσιφτετέλι που... βασάνισε κόσμο

Κολάζει και... Άγιο: Το αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που "έριξε" το διαδίκτυο

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η χορεύτρια και ηθοποιός Αναστασία Δρακά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση.

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

Η γοητευτική χορεύτρια σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν η Πέννυ Μπαλτατζή και ερμήνευε το γνωστό κομμάτι "το κορίτσι απόψε θέλει" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ το αμαρτωλό τσιφτετέλι μιας 40αρας που μας... "λύγισε".

Δείτε το μοναδικό χορό της:

Δύο γυναίκες "κόλασαν" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι τους

Δύο γυναίκες χόρεψαν με τη ψυχή τους τσιφτετέλι, και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα, παρόλο που ήταν 5 το πρωί. Το βίντεο στο Youtube έχει 361.342 προβολές!

Μετά το κολασμένο τσιφτετέλι που άναψε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανακαλύψαμε ένα τσιφτετέλι δύο καλλονών που μοίρασαν εγκεφαλικά με το χορό τους, αλλά και με τις καμπύλες τους. Λικνίζουν τα κορμιά τους και μας αφήνουν άφωνους!

Δείτε το βίντεο με το πιο καυτό τσιφτετέλι, και όχι μόνο, που βρήκαμε στο Youtube. Θα πάθετε πλάκα!


Πηγή