«Δε θα πας στο τάφο του»: Ο σύζυγός της έφυγε απ' τη ζωή κι εκείνη ενημέρωσε την Epωμέvη του για το θάνατό του


«Δε θα πας στο τάφο του»: Ο σύζυγός της έφυγε απ' τη ζωή κι εκείνη ενημέρωσε την Epωμέvη του για το θάνατό του


Διαφ.




Τη δύσκολη απόφαση για το εάν θα ενημέρωνε την ερωμένη τού άνδρα της για τον θάνατό του έπρεπε να πάρει μια γυναίκα, όπως αποκάλυψε σε βίντεο στο TikTok.

Η 37χρονη Αμερικανίδα, Μπρίτζετ Ντέιβις, όταν ήταν 33 ετών έχασε τον σύζυγό της, που ήταν μαζί επί 10 χρόνια. Όπως ενημέρωσε η ίδια, ο σύζυγός της -με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά- αυτοκτόνησε το 2018 έπειτα από μακρά μάχη με τη διπολική διαταραχή.

Ωστόσο ο σύζυγος είχε ερωμένη, κάτι που η κοπέλα γνώριζε καλά και θεώρησε πως έπρεπε να την ενημερώσει. Η 37χρονη ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, όπου αφηγήθηκε την αμήχανη συνομιλία που είχε με την ερωμένη του συζύγου της, ενημερώνοντάς την για τον θάνατό του.

«Όταν πεθαίνει ο επί 10 χρόνια σύζυγός σου και πρέπει να το πεις στην ερωμένη του», έγραψε η Ντέιβις στη λεζάντα του βίντεο, στην ανάρτησή της.

@bridgettedavis08There is a lot to unpack here.

♬ Crazy – Patsy Cline

Το βίντεο της γυναίκας που έχει γίνει viral, έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια προβολές.


Η στιγμή που ενημερώνει την ερωμένη

Η γυναίκα λοιπόν αποφάσισε να στείλει μήνυμα στην ερωμένη για να την ενημερώσει για το τραγικό συμβάν.

Στο βίντεο φαίνεται η μεταξύ τους συνομιλία με την ερωμένη να απαντάει «Γαμ@@@. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ. Τα έχω χαμένα. Δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό. Μου το υποσχέθηκε».

Ωστόσο παρακάτω ήρθε και η ερώτηση της ερωμένης και η απάντηση της συζύγου, που «δίχασε» τους χρήστες του Tik Tok. Η ερωμένη ρώτησε την Ντέιβις εάν μπορούσε να επισκεφθεί τον τάφο του. Η σύζυγος απάντησε «ξερά»: «Όχι».

@bridgettedavis08 Reply to @ktmcguinness ♬ The woman was too stunned to speak – dominik

Οι χρήστες του TikTok διχάστηκαν, καθώς κάποιοι υποστήριξαν πως η Ντέιβις θα έπρεπε να πει στην ερωμένη πού ήταν θαμμένος ο άντρας της.

«Δείχνει σαν να της έστειλες μήνυμα για να είσαι κακιά μαζί της και να μην την αφήσεις να πάει να τον επισκεφθεί. Ή είσαι καλός ή όχι», έγραψε ένας.

«Έχασε κι αυτή την αγάπη της. Αυτός κατέστρεψε τη σχέση σας, όχι εκείνη», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

@bridgettedavis08 Reply to @amandafdanielle ♬ Tom’s Diner – AnnenMayKantereit & Giant Rooks

Μάλιστα, η Ντέιβις σε άλλο βίντεο απάντησε στους ακολούθους της πως η γυναίκα γνώριζε πως ο άντρας ήταν παντρεμένος, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει σχέση μαζί του.


Πηγή