Ποιά Δανάη Μπάρκα καλέ; Καυτά φιλιά για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με ξανθιά καλλονή


Ποιά Δανάη Μπάρκα καλέ; Καυτά φιλιά για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με ξανθιά καλλονή


Διαφ.


Σε τρυφερά τετ α τετ εθεάθη ο Φίλιππος Τσαγκρίδης σε βραδυνή έξοδό του.

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός Soula Glamorous στο instagram, ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί ανταλλάσσοντας φιλιά με την ξανθιά παρουσία που βρέθηκε στο πλευρό του.

Ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τα media, αφού μετά τα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα τον βλέπουμε σε νέα ενσταντανέ με τη γυναίκα που τον συνόδευσε σε βραδινή του έξοδο.

Ο λογαριασμός Soula Glamorous στο instagram αναφέρει πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αντάλλαξε φιλιά με την γυναίκα που βρέθηκε δίπλα του, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και τα σχετικά βίντεο που ανέβηκαν στον ίδιο λογαριασμό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση στα social media από τον ίδιο τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ ο λογαριασμός Soula Glamorous λίγα λεπτά μετά τις αναρτήσεις κατέβασε τα δύο βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό επιχειρηματία.

Ξέσπασε ανοιχτά η Δανάη Μπάρκα για τον Τσαγκρίδη: «Είναι χυδαίο να με φωτογραφίζουν με το κινητό σε μαγαζί»

Λαβή για σχόλια έδωσε το γεγονός ότι οι πρώτες φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή, που πουλήθηκαν για 50 ευρώ, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα προσωπικά.

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε την κίνηση αυτή ως χυδαία και η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος. Θα μου πεις, από την άλλη πλευρά αφού σε αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου. Και θα σου απαντήσω φυσικά. Αν όμως δεν είσαι η Kim Kardashian που έχεις επιλέξει να έχεις παντού μία κάμερα και υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να απολαύσεις με τους φίλους σου και την οικογένειά σου και κάποιος έρχεται αυτό να σου το οριοθετήσει και σου λέει δεν μπορείς, αυτό είναι χυδαίο».

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης, ανέφερε ότι πολλοί μπορεί να πάρουν τηλέφωνο και να πουν ότι έχουνε κάποιουλικό από έναν επώνυμο με την σύντροφό του, από ένα κινητό. Τότε λοιπόν, σχολίασε ο δημοσιογράφος ότι είναι πολύ μεγάλο το ηθικό δίλημμα γιατί πρέπει να σκεφτείς αν θα πάρεις την απόφαση να δημοσιοποιήσεις κάτι τέτοιο ή όχι.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τις παπαρατσικές φωτογραφίες

«Όλοι βγαίνουμε από το σπίτι μας. Αν εγώ όμως πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άνθρωπο (κάποιος) και το στείλεις στην οικογένεια του και η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω εκείνη την ώρα όμως την ελευθερία του και τη ζωή του;

Το ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει ότι κάνεις μία δουλειά που μπορεί κάποιες στιγμές να πάρει μια διάσταση άλλη η ζωή σου, όταν όμως μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιεύσεις και να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί το ένα του προφίλ ή γιατί ξέρει τι θα γίνει τώρα ή για κάποιον λόγο, είναι τραγικό», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.


Πηγή