Η φωτογραφία της Ρία Αντωνίου που έριξε το instagram! Προσόντα που βγάζουν μάτι


Η φωτογραφία της Ρία Αντωνίου που έριξε το instagram! Προσόντα που βγάζουν μάτι


Διαφ.




Η καθηλωτική Ρία Αντωνίου σε καρφώνει και λες και ευχαριστώ

Η Ρία Αντωνίου μας έχει συνηθίσει σε φωτογραφίες απο άλλον πλανήτη, αφού είναι μια γυναίκα που το αντρικό φύλο την έχει κατατάξει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του.

Δεν είναι τυχαίο ότι παρότι δεν ζει, ούτε εργάζεται στην Ελλάδα, αφού έχει φύγει εδώ και χρόνια για την Ιταλία, η Ρία Αντωνίου είναι μια απο τις πιο δημοφιλής γυναίκες της χώρας.

Για να φανταστείτε το κορίτσι μας έχει εμφανιστεί μερικές μόνο φορές στην Ελληνική τηλεόραση και σε μια απο αυτές έκανε ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη να νιώθει μειονεκτικά μπροστά της.

Στην Ιταλία είναι ένα πρόσωπο το οποίο σαρώνει σε κάθε της εμφάνιση και θεωρείτε δεδομένο ότι θα βρίσκει πάντα δουλειά σε μια απο τις πιο δύσκολες τηλεοράσεις του κόσμου όπως θεωρείται η Ιταλική, αφού το τηλεοπτικό κοινό της γείτονας χώρας απλά την λατρεύει.


Πολλοί έχουν προσπαθήσει να την πείσουν να επιστρέψει, αλλά η Ιταλική τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική και σίγουρα δεν έπαιζε την καριέρα της κορώνα γράμματα για να αντέξει τα καπρίτσια μερικών μερικών εδώ στην Ελλάδα.

Άλλωστε σας το τονίσαμε, είναι τόσο διάσημη που το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να βγάλει μια φωτογραφία, ακόμα και ντυμένη όπως στην παρακάτω, για να προκαλέσει πανικό….και να είστε σίγουροι, το κάνει για πλάκα.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Ria Antoniou Fanpage (@ria_antonioubaby)

Πηγή: tvfreaks.gr