Τα μαρτύρησε όλα η Ελένη Μενεγάκη: Έτσι κρατάει ζωντανό το γάμο της με τον Μάκη – Gossip


Στις 18 Φεβρουαρίου η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έκλεισαν 7 χρόνια έγγαμου βίου. Ένας γάμος που κρατήθηκε κρυφός, ενώ δεν διέρρευσε καμία φωτογραφία από το μυστήριο.


Διαφ.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε έναν μήνα πριν τη γέννηση της κόρης τους Μαρίνας με την είδηση του γάμου τους να γίνεται γνωστή στην πρώτη τους επέτειο την οποία γιόρτασαν στο σπίτι του τότε συνεργάτη της Ελένης, Βασίλη Καλλίδη.

Survivor spoiler 27/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 27/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

«Στην πρώτη της επέτειο γάμου η Ελένη Μενεγάκη ήταν σπίτι μου. Κι όμως είναι μουσίτσα. Δεν μου είχε πει ότι είχαν επέτειο εκείνη τη μέρα και είχαμε κανονίσει να φάμε τότε όλοι μαζί. Έκανα ένα ωραίο φαγητό και στην πορεία μας αποκάλυψε ότι ήταν η επέτειος!». Από τότε πέρασαν τα χρόνια, όμως η Ελένη και ο Μάκης παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μάκης Μενεγάκη φιλιά

Όσες και να είναι οι υποχρεώσει τους, δεν ξεχνάνε ποτέ πως είναι ζευγάρι. Πηγαίνουν για ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών σε καλά εστιατόρια της Κηφισιάς ή των Νοτίων Προαστίων. Πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις, κυρίως στον επίγειο παράδεισο τους στα Άχλα, ενώ τα καλοκαίρια παίρνουν το φουσκωτό τους και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές στα καταγάλανα νερά της χώρας μας. Στην προσπάθεια τους να «σπάσουν» τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν θεατρικές εξορμήσεις, με εκείνους που τους ζουν από κοντά να μαρτυρούν πως μοιάζουν με δυο ερωτευμένους έφηβους. Χαρακτηριστικό είναι πως σε κάθε επέτειο ή γιορτή ο ένας βρίσκει τον τρόπο να κάνει τον άλλον να περνάει αξέχαστα και μοναδικά.

«Ακουγα προχθές τον γιο μου να λέει με τον Μάκη να πάνε κάπου. Και του λέει ο Μάκης ότι δεν μπορεί τη Δευτέρα γιατί θα είναι μαζί με τη μανούλα του… Τα κορίτσια τα προσέχουν αυτά, καταλαβαίνεις… Τις γιορτές της επετείους όλα αυτά. Και λέω κοίτα να δεις, αν δεν μου έλεγε τίποτα φέτος, δεν θα έλεγα γιατί και πώς. Δεν με ξεχνάει και μ' αρέσει. Σε επέτειο Θα έλεγα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη τις προάλλες.

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

Μάλιστα η Ελένη, όσο κουρασμένη και αν είναι, φροντίζει να μαγειρεύει η ίδια νόστιμες συνταγές για τα παιδιά και τον άντρα της, αφού θέλει να τρώνε πάντα από τα χεράκια της. Παρότι η σχέση τους μετρά από το καλοκαίρι του 2010, η φλόγα της αγάπης τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Καθημερινά ο ένας λέει στον άλλον πως τον αγαπάει, γεγονός που φουντώνει τα συναισθήματα τους ακόμη περισσότερο. «Εγώ μέσα στη μέρα, νομίζω ότι γύρω τις δέκα φορές τον ρωτάω, "Μάκη με αγαπάς; “Ναι, και να γελάνε τα παιδιά μου. Αλλά μου αρέσει να τα ακούω και πιστεύω ότι και στα παιδιά μου θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις», έχει πει η Ελένη. Για την Ελένη και τον Μάκη τα «επτά χρόνια φαγούρας», είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αφού τίποτα δεν είναι ικανό να απειλήσει την ευτυχία τους. Στόχος τους είναι να αναζωπυρώνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους, προκειμένου η σχέση τους να μην βαλτώσει. Συνοψίζοντας λοιπόν τα μυστικά της Ελένης για να κρατιέται ζωντανός ο γάμος της με τον Μάκη είναι:

Μενεγάκη παντζόπουλος

-Ξεκινούν και τελειώνουν την ημέρα με φιλιά και αγκαλιές - Επιλέγουν να κάνουν κοινές δραστηριότητες - Ο ένας δεν σταματά να θαυμάζει τον άλλον - Οι εκπλήξεις ανάμεσα τους έχουν την τιμητική τους -Η Ελένη φροντίζει να του ετοιμάζει λαχταριστές συνταγές -Πραγματοποιούν σύντομες αποδράσεις από την καθημερινότητα -Δεν λένε "όχι σε νυχτερινές εξόδους μόνο οι δυο τους -Επικρατεί ο αδιαπραγμάτευτος σεβασμός και κατανόηση.

Όπως φαίνεται πάντως, η αγάπη της Ελένης και του Μάκη παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, με εκείνη κάθε φορά που μιλάει για τον άντρα της να λιώνει. Εκείνος άλλωστε ήταν ο άντρας που από την πρώτη στιγμή που μπήκε σαν σίφουνας στη ή της την έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα είχε δεδομένα. Κοντά του γνώρισε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και κάθε φορά που βυθίζεται στην αγκαλιά του, νιώθει η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Εμείς τους ευχόμαστε να παραμείνουν πάντα τόσο ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα που ο φτερωτός θεός τους "σημάδεψε" με τα βέλη του.

Πηγή:ΕΓΩ