Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Και ο Δημήτρης Κοντομηνάς «θύμα» του ζεύγους της Καρνεάδου – Τι αποκάλυψε

September 29, 2026

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Και ο Δημήτρης Κοντομηνάς «θύμα» του ζεύγους της Καρνεάδου – Τι αποκάλυψε


Διαφ.

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο γύρω από το ιατρείο της Καρνεάδου, όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχοντας μεταβεί εκεί προκειμένου να υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση. Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκονται οι δύο γιατροί, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως, κατά συναυτουργία. Παράλληλα, όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο που φέρεται να είχαν επισκεφθεί το συγκεκριμένο ιατρείο.

Διαφ.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση και έχει αναφερθεί κατά καιρούς στο πελατολόγιο του ιατρείου, αποκάλυψε στο Kontra Channel και την εκπομπή «Κόκκινη Ζώνη» πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του, από εκεί είχε περάσει και ο αείμνηστος επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών ένα από τα ισχυρότερα πρόσωπα στον χώρο των media, όταν αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως οι δύο γιατροί είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερα ισχυρό κύκλο γύρω από το ιατρείο της Καρνεάδου, προσεγγίζοντας, όπως ανέφερε, πρόσωπα με μεγάλη οικονομική και κοινωνική επιρροή. Όπως είπε, ανάμεσα σε εκείνους που είχαν βρεθεί στο ιατρείο ήταν καναλάρχες, πρόεδροι ομάδων και εφοπλιστές, οι οποίοι είχαν πειστεί πως οι συγκεκριμένες θεραπείες μπορούσαν να συμβάλουν στην επιμήκυνση της ζωής τους.

«Έχει περάσει και ο Δημήτρης Κοντομηνάς από εκεί, από τις πληροφορίες που έχω, και είναι έγκυρες γιατί πρόκειται για πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον. Οι άνθρωποι αυτοί έδωσαν ένα ρεσιτάλ δημοσίων σχέσεων. Κατάλαβαν ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι η ζωή και η υγεία, και το πούλησαν πολύ ακριβά στους κροίσους, γιατί αυτοί τους ενδιέφεραν. Έβαλαν καναλάρχες, προέδρους ομάδων, εφοπλιστές στο κόλπο, τους είπαν ότι θα επιμηκύνουν τον χρόνο της ζωής τους για να χαρούν τον πλούτο τους, κι εκείνοι το μετέφεραν στους υπόλοιπους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Διαφ.

Για να συμπληρώσει: «Υπήρχε ένας απίστευτος θόρυβος γύρω απ’ το όνομα του ιατρείου της Καρνεάδου και του ζεύγους, ότι βρέθηκαν οι μάγοι που επιμηκύνουν τον χρόνο της ζωής των ανθρώπων».

Διαφ.

Ο δημοσιογράφος έχει μιλήσει και στο παρελθόν για πρόσωπα που επισκέπτονταν το συγκεκριμένο ιατρείο έχοντας την προσδοκία ότι οι θεραπείες που προσφέρονταν εκεί θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να ζήσουν περισσότερο. Παράλληλα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει εκφράσει δημοσίως την άποψη ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα οδηγήσει εύκολα σε πραγματική δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας πως πίσω υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα.

Διαφ.

Πηγή