Δεν πήρε χαμπάρι κανείς: Διέρρευσε 13 χρόνια μετά η σκηνή στο «Νησί» που ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τον λεπρό (video)


Δεν πήρε χαμπάρι κανείς: Διέρρευσε 13 χρόνια μετά η σκηνή στο «Νησί» που ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τον λεπρό (video)


Διαφ.


Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την πρωινή εκπομπή του στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε πρόσφατα πως είχε συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά του Mega «Το Νησί».

Συγκεκριμένα η σκηνή στην οποία συμμετείχε ο γνωστός παρουσιαστής, είναι μια που απαιτούσε πολλούς κομπάρσους και ο Γιώργος Λιάγκας λόγω του ότι βρισκόταν στην Κρήτη για ρεπορτάζ, βρήκε την ευκαιρία να συμμετέχει.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ξέγνοιαστο διήμερο στον Πόρο, το καυτό μπικίνι της και οι φωτογραφίες που τους μαρτύρησαν

Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στο «Νησί»

«Το ξέρετε πως έχω παίξει στο Νησί; Η πρώτη μας εκπομπή που κάναμε στο Mega ήταν με καλεσμένους του δυο πρωταγωνιστές του Νησιού. H πρεμιέρα μας ουσιαστικά ήταν με την Λέχου και τον Μάινα. Εγώ είχα πάει και είχα μείνει 5 ημέρες κάτω στην Κρήτη και μίλησα με όλους τους συμμετέχοντες στο Νησί.

Εκεί ήταν ο Παπαδουλάκης και σε ένα από τα ρεπορτάζ που είχα κάνει με μεταμφίεζαν σε λεπρό οι αδερφοί Αλαχούζοι που είχαν ειδικά εφέ. Κάποια στιγμή είμαι εγώ λεπρός, δεν αναγνωρίζομαι και μου λέει ο Παπαδουλάκης βάλε μια κάπα και να μπες μέσα σαν λεπρός. Και μπήκα σε ένα γύρισμα, όπου παιζόταν μια θεατρική παράσταση» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Δεν φαίνομαι, αλλά ένα πλάνο πρέπει να υπάρχει. Άρα έχω συμμετάσχει και εγώ στο ιστορικό Νησί» συμπλήρωσε. Να αναφέρουμε πως η σκηνή στην οποία συμμετείχε ήταν όταν η Γιούλικα Σκαφιδά ως Μαρία, συμμετέχει σε ένα θεατρικό στην Σπιναλόγκα και οι κάτοικοι την παρακολουθούν.


Πηγή