Μαρτύρησε τα πάντα για την απιστία η Τατιάνα Στεφανίδου: «Λάθος αυτό που έκανα…»


Μαρτύρησε τα πάντα για την απιστία η Τατιάνα Στεφανίδου: «Λάθος αυτό που έκανα…»


Διαφ.


Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια πάρα πολύ επιτυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια την οποία όλοι έχουμε συνδυάσει με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με δυο παιδιά.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Παππάς ξεμπρόστιασε την Τατιάνα Στεφανίδου: «Μου είπαν αν δε βγεις στην εκπομπή της δε θα…»

Η προσωπική της ζωή

Γενικότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου σπάνια αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, καθώς θέλει τα ΜΜΕ να ασχολούνται μόνο με τα επαγγελματικά της βήματα.

Στο μακρινό παρελθόν όταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν 25 ετών είχε κάνει τον πρώτο της γάμο με γοητευτικό επιχειρηματία, ωστόσο το 2002 το ζευγάρι πήρε διαζύγιο. Μετά από μερικά χρόνια γνωρίστηκε με τον Νίκο Ευαγγελάτο με τον οποίο ερωτεύτηκαν και μετρούν μαζί περισσότερα από 20 χρόνια έγγαμου βίου.

Μαρτύρησε τα πάντα για την απιστία η Τατιάνα Στεφανίδου

Η αποκάλυψη για την απιστία

Σε μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό “Yes” και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Τατιάνα Στεφανίδου το 2014 είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την απιστία, αναφέροντας ότι την έχουν απατήσει ενώ παράλληλα ότι έχει απατήσει και η ίδια στο παρελθόν, γεγονός το οποίο ωστόσο μετάνιωσε στη συνέχεια. Χαρακτηριστικά είχε πει:

“Ναι, με έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω “τελειώνουμε” και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε. Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο”.


Πηγή