«Βαριά» κρούση από την Χριστίνα Σούζη: «Μεγάλη προσοχή ειδικά τα βράδια, τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επηρεάσουν…»


«Βαριά» κρούση από την Χριστίνα Σούζη: «Μεγάλη προσοχή ειδικά τα βράδια, τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επηρεάσουν…»


Διαφ.


Η Χριστίνα Σούζη μας προειδοποιεί για ακόμη μια φορά για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών, αναφέροντας ότι τα φαινόμενα θα μας επηρεάσουν από σήμερα (9/5) πολύ σύντομα και πρόκειται, δε, να ενταθούν αρκετά, με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να κάνει λόγο για ενισχυμένη κακοκαιρία.

Η έμπειρη μετεωρολόγος επεσήμανε, ότι η Πέμπτη σημαίνει και τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών, ξεκινώντας από τα δυτικά και φτάνοντας στην υπόλοιπη χώρα στη διάρκεια της ημέρας, με το βράδυ να είναι λίγο πιο δύσκολο για ορισμένες περιοχές. Οι άνεμοι θα φτάσουν στο Αιγαίο έως και στα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει στους 24 βαθμούς.

Η εξέλιξη των φαινομένων και πότε θα αρχίσουν να υποχωρούν

Στην Αττική περιμένουμε τους ανέμους να ενταθούν από το απόγευμα και ύστερα στα 6 μποφόρ και ο υδράργυρος θα φτάσει τους 23 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα πνεύσουν πιο χαμηλά στα 4 μποφόρ και η θεμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα.

Την Παρασκευή (10/5), δε, τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στη διάρκεια της ημέρας, με τους ανέμους να ισχυροποιούνται στα 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία ελαφρώς να πέφτει, αν και από το βράδυ θα αρχίσουν να εξασθενούν, προτού φράσουμε στο Σαββατοκύριακο.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή