Τραγωδία στην Σκιάθο: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Διαλύθηκε η μηχανή του


Τραγωδία στην Σκιάθο: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Διαλύθηκε η μηχανή του


Διαφ.


Τραγωδία στην άσφαλτο: Η Σκιάθος πενθεί για τον θάνατο 17χρονου οδηγού που απεβίωσε σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Οι γιατροί στο νοσοκομείο μάταια προσπάθησαν επαναφέρουν.

Επί την ευκαιρία δείτε: Τραγωδία στην Ελευσίνα: Τροχαίο δυστύχημα με έναν 31χρονο νεκρό και έναν 25χρονο σοβαρά τραυματία

Ακαριαίος θάνατος

Νεκρός σε τροχαίο στη Σκιάθο
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Skiathoslife.gr,, ο 17χρονος οδηγός μηχανής έχασε ακαριαία τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο ανήλικος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου. Το δίκυκλο «χτύπησε» σε κάδους απορριμμάτων με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί.

Ο άτυχος νεαρός κετέληξε στον δρόμο και άφησε την τελευταία του πνοή. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά ο ανήλικος είχε ήδη πεθάνει.

Μεταφέρθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.

Η Σκιάθος βλέπει τη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς, ενώ μπροστά βρίσκεται το καλοκαίρι, όπου παραδοσιακά τα τροχαία αυξάνονται στους δρόμους του νησιού.


Πηγή