Survivor 2024 spoiler 25/04: Σε κατάσταση απελπισίας η Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Ξέσπασε» σε λυγμούς μπροστά στην παραγωγή και παίρνει την απόφασή της στα επόμενα επεισόδια


Survivor 2024 spoiler 25/04: Σε κατάσταση απελπισίας η Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Ξέσπασε» σε λυγμούς μπροστά στην παραγωγή και παίρνει την απόφασή της στα επόμενα επεισόδια


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 25/04: Η κατάσταση στο Survivor είναι έτοιμη να εκτραχυνθεί με την παραμικρή αφορμή, με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να βρίσκουν κάθε φορά, πια, ευκαιρία να «ξεσπάσουν» για την πίεση, που αισθάνονται όσο περνά ο καιρός, με την πείνα και τις κακουχίες να επιδρούν, καθώς και την αντίστροφη μέτρηση για την τελική φάση να έχει ξεκινήσει.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε αρκετές περιπτώσεις, μην έχοντας πρόβλημα να φανερώσει το δυναμικό της χαρακτήρα και να τα βάλει με οποιονδήποτε παίκτη. Υπάρχουν και περιπτώσεις, βέβαια, όπου η στάση της μοιάζει περίεργη, όμως οι δύο φορές, που έσπρωξε αντίπαλο, εκούσια ή ακούσια, με τελευταία την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δύο παίκτριες, μετά το μεταξύ τους περιστατικό στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, κοντραρίστηκαν έντονα μπροστά στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες τους, λογομαχώντας μετά τη σκληρή παρατήρηση της Δαλάκα. Το «ποια είσαι εσύ;» της Σταυρούλας ήταν λογικό να την εξοργίσει, όπως και το γεγονός, ότι… έκανε πως δεν την ήξερε, με την Κατερίνα να την εκθέτει μπροστά σε όλους για τη γνωριμία τους.

Survivor 2024 spoiler 25/04: Η δυσκολία της Σταυρούλας και ο διάλογος με την παραγωγή

Η Σταυρούλα, πάντως, μόνο σε καλή κατάσταση δε βρίσκεται. Οι διαμάχες της είναι διαρκείς και με αρκετούς παίκτες, ενδεικτικό του… τσαμπουκά που την χαρακτηρίζει, κάτι που φυσικά, με τον καιρό να περνά, την φθείρει, όπως θα συνέβαινε σε κάθε άνθρωπο, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε διάφορες σκέψεις για το πώς θα έπρεπε να δράσει στο μέλλον κι αν θα έπρεπε να συνεχίσει στο ριάλιτι.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας απευθύνθηκε στην παραγωγή, «ξεσπώντας» μπροστά τηςσε λυγμούς και λέγοντας, ότι δεν αντέχει άλλο όλο αυτό το σκηνικό. Οι άνθρωποί της για άλλη μια φορά έσπευσαν να την ηρεμήσουν, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει μείνει πολύς καιρός ακόμη για την άφιξη στο Άλσος Βεΐκου για την τελική φάση, ηρεμώντας την προς το παρόν.


Πηγή