Πατροκτονία στη Σάμο: Με κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της – Νόμιζε ότι την δηλητηριάζει (video)


Πατροκτονία στη Σάμο: Με κάβουρα σκότωσε τον πατέρα της – Νόμιζε ότι την δηλητηριάζει (video)


Διαφ.


Πατροκτονία στη Σάμο: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της επικαιρότητας σχετικά με την στυγερή δολοφονία ενός άνδρα από την κόρη του. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η 49χρονη δράστις χτύπησε και σκότωσε τον πατέρα της με έναν κάβουρα, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι το θύμα σκόπευε να την δηλητηριάσει.

Επί την ευκαιρία, διαβάστε: Πατροκτονία στη Σάμο: «Σκότωσα τον πατέρα μου» – Σοκάρουν τα πρώτα λόγια της 49χρονης στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το άγριο φονικό (video)

«Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου»

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, όταν η 49χρονη ειδοποίησε τις αρχές, λίγο πριν τις 08:30 το πρωί. «Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου», φέρεται να είπε στο τηλέφωνο.

Άμεσα στο σπίτι επί της οδού 25ης Μαρτίου έσπευσαν περιπολικά και η Αστυνομία εντόπισε τον άτυχο άνδρα αιμόφυρτο στο κρεβάτι, φέροντας πολλαπλά τραύματα από εργαλείο, που επιβεβαιώθηκε ότι ήταν κάβουρας.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», φέρεται να ήταν τα πρώτα της λόγια της κόρης στους αστυνομικούς της ασφάλειας, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή της.

«Τον είχε ξαναχτυπήσει τα Χριστούγεννα»

Οι γείτονες ανέφεραν ότι πατέρας και κόρη είχαν διαταραγμένη σχέση, ενώ συγγενείς δηλώνουν ότι τον είχε χτυπήσει ξανά στο παρελθόν. «Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», είπε στο Star συγγενής θύματος.

Νόμιζε ότι ήθελε να την δηλητηριάσει

Η δράστις σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στη Σάμο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας προσπαθούσε να δώσει τα φάρμακα στην 49χρονη βάζοντάς τα στο φαγητό, ενώ εκείνη νόμιζε ότι ήθελε να την δηλητηριάσει. Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που διαπληκτιζότανε συχνά μαζί του.


Πηγή