Πέταξε ήδη τη βέρα: Στη Σίφνο ο Νικόλαος μετά τον χωρισμό – Η φωτογραφία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


Πέταξε ήδη τη βέρα: Στη Σίφνο ο Νικόλαος μετά τον χωρισμό – Η φωτογραφία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


Διαφ.


Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Νικόλαος, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους με την επί 14 χρόνια σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο Νικόλαος συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas, στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο. Η δράση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία βρισκόταν εκείνες τις ημέρες στη Σίφνο, τον συνάντησε στο νησί και ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ο Νικόλαος εμφανίζεται χωρίς τη βέρα του.

Μιλούσε για εκείνη και «έσταζε» μέλι: Τα τρυφερά λόγια του Νικόλαου για την Τατιάνα Μπλάτνικ 3 μήνες πριν το διαζύγιο

Σαν «βόμβα» έσκασε στην ελληνική showbiz η είδηση για το απρόσμενο διαζύγιο του τέως πρίγκιπα Νικολάου και της Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι δύο τους ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια και ο χωρισμός τους σκόρπισε θλίψη στο κοινό.

Όταν ο Νικόλαος μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την Τατιάνα Μπλάτνικ

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ασχολείται ενεργά με την τέχνη της φωτογραφίας απαθανατίζοντας στον φακό του ιστορικά μνημεία αλλά και μαγευτικά τοπία της Ελλάδας.

Πριν λίγο καιρό παραχώρησε συνέντευξή όπου αναφέρθηκε στο πάθος αυτό και στην στήριξη που έλαβε από τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Η γυναίκα μου με ενθάρρυνε να πάω ένα βήμα παραπέρα. Χαίρομαι που το έκανα γιατί ξέρεις ότι τελικά βρήκα το πάθος μου στη ζωή. Αργά στη ζωή μου, αλλά είναι υπέροχο πράγμα. Να συνεχίσετε να ενθαρρύνετε τα παιδιά, “κάντε ό,τι θέλετε να κάνετε, αλλά βρείτε το πάθος σας γιατί τότε ξεκινάτε να διαπρέπετε”, ήταν τα λόγια που είχε πει ο Νικόλαος.


Πηγή