Στον εισαγγελέα ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τη βίαιη επίθεση μέσα στη Βουλή – Έσπασε τη μύτη του Βασίλη Γραμμένου (video)


Στον εισαγγελέα ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τη βίαιη επίθεση μέσα στη Βουλή – Έσπασε τη μύτη του Βασίλη Γραμμένου (video)


Διαφ.


Με σπασμένη μύτη αποχώρησε από την ελληνική Βουλή (!) ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μετά την επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Γραμμένος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ μετά την επίθεση, έχει κάταγμα ρινικών οστών, δηλαδή έσπασε την μύτη του από τη γροθιά του Φλώρου!

Όλα τα παραπάνω προφανώς διαψεύδουν τον ίδιο τον Φλώρο, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του αλλά του έκανε… κεφαλοκλείδωμα!

Το παρελθόν της κόντρας με τον Βασίλη Γραμμένο

Παρελθόν φαίνεται πως έχει η κόντρα του Βασίλη Γραμμένου και του Κωνσταντίνου Φλώρου. Μετά τις πρωτοφανείς εικόνες και τις μπουνιές του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, έρχεται στο φως η κόντρα τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, κατέθεσε αγωγή κατά του πατέρα του ανεξάρτητου πια βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, για συκοφαντική δυσφήμιση διά του τύπου και εξύβριση.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος σήμερα γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο, την ώρα που στην Ολομέλεια ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από αίτημα του πατέρα του ανεξάρτητου σήμερα βουλευτή. Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στον εισαγγελέα ο Φλώρος για τη βίαιη επίθεση κατά του Γραμμένου στη Βουλή

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/4) ο Κωνσταντίνος Φλώρος, για την επίθεση βιαιοπραγίας το πρωί στη Βουλή κατά του του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένου.

Μετά το πρωινό επεισόδιο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος αρχικά κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και είχε μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών της φρουράς της Βουλής.

Ο κ. Φλώρος αντιμετωπίζει το κακούργημα της επίθεσης σε βουλευτή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. Σημειώνεται πως το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, προβλέπει ότι όποιος βιαιοπραγεί εναντίον μέλους της Βουλής τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη.

Μετά την επίθεση με γροθιές έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, ο Αντώνης Μαμμής -εις εκ των συνηγόρων του Κωνσταντίνου Φλώρου- σε δηλώσεις του υποστήριξε πως: «Δεν υπάρχει κανένα πολιτικό ή κομματικό κίνητρο ή σκοπιμότητα όπως επιχειρείται να αποδοθεί με την αναφορά περί τέλεσης του αδικήματος του άρθρου 157 του ποινικού κώδικα. Είμαστε σίγουροι ότι η δικαιοσύνη θα καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα με εμάς.

Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία ως οφείλουμε και θα θέσουμε υπόψη της δικαιοσύνης όλες τις περιστάσεις αυτού του περιστατικού, οι οποίες επιβεβαιώνουν τη θέση μας. Ελπίζουμε από όλες τις πλευρές να υπάρξει μία δημόσια τοποθέτηση σε σχέση με το τι προηγήθηκε σε έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται από μία συγκεκριμένη ποιότητα στον χαρακτήρα του να προχωρήσει σε μία τέτοιου είδους έκρηξη.

Νομίζω ήδη οι συνάδερφοί σας έχουν αποτυπώσει τα όσα προαναφέρθηκαν, σαφώς για να υπάρχει αυτή η αναφορά υπάρχει και έδαφος αλήθειας. Από εκεί και πέρα τα περεταίρω θα τα πούμε στον Εισαγγελέα», κατέληξε.

Την αυτόφωρη διαδικασία κίνησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, κατά του ανεξάρτητου βουλευτή μετά το επεισόδιο στη Βουλή. Η κατηγορία θα είναι βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του.


Πηγή