Survivor 2024 spoiler 24/04: Με το ένα πόδι εκτός Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Έξαλλη η παραγωγή παίρνει την απόφαση


Survivor 2024 spoiler 24/04: Με το ένα πόδι εκτός Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Έξαλλη η παραγωγή παίρνει την απόφαση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 24/04: Είναι λογικά, σε ένα βαθμό, αυτά που συμβαίνουν στο Survivor, ιδιαίτερα μετά το πάρτι της ένωσης. Οι παίκτες καλούνται όλοι μαζί να συμβιώσουν μεταξύ τους, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και οι εντάσεις δε λείπουν, όπως και το παρασκήνιο, στο οποίο φυσικά λόγο έχει και η παραγωγή.

Ένα πρόσωπο, το οποίο έχει απασχολήσει πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες, είναι για άλλη μια φορά η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει αναδείξει σε όλες τις συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης την έντονη προσωπικότητά της, με το τσαγανό της να είναι στοιχείο του χαρακτήρα και της γοητείας της, όμως κάποιες φορές μπορεί και να την ωθήσει συμπεριφορές, οι οποίες την φτάνουν σε σημείο να ξεφύγει.

Στην παραγωγή έχουν προσέξει, φυσικά, αυτές τις συμπεριφορές της κι αυτό έγινε ακόμη πιο έντονο σε δύο περιστατικά. Το ένα παρατηρήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο, όπου μοιάζει να σπρώχνει τον Γιάννη Περπατάρη, με τον τελευταίο να την απειλεί με χαστούκι και δικαίως να μαζεύει τα «πυρά» συμπαικτών και αντιπάλων, όπως βεβαίως και της ίδιας της παίκτριας, που ένιωσε να θίγεται από αυτή του την τοποθέτηση.

Survivor 2024 spoiler 24/04: Η Σταυρούλα… το βιολί της, η παραγωγή παίρνει μέτρα

Αυτό, όμως, δεν είναι και το μόνο περιστατικό με τη Σταυρούλα ως αρνητική πρωταγωνίστρια, καθώς στο τελευταίο trailer δείχνει να σπρώχνεται με την Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση αργότερα, κάνοντας… πως δεν τη γνωρίζει, αφού οι δυο τους είναι γνωστές από το στίβο. Η Χρυσαειδή είναι σαφές, ότι πιέζεται και αυτό βγαίνει στην συμπεριφορά της, που όμως έχει προβληματίσει πολύ έντονα την παραγωγή.

Κάπως έτσι, οι άνθρωποί της άμεσα έσπευσαν να την ηρεμήσουν, ζητώντας της να βελτιώσει τη στάση της έναντι των συμπαικτών της, καθώς ήδη σε δύο απανωτά επεισόδια φάνηκε να σπρώχνει αντίπαλο και αυτό μόνο ως θετικό δεν μπορεί να εκληφθεί για την ίδια. Πρόκειται, δε, να πάρει μέτρα αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, αναμένοντας να παρατηρήσει το ποια θα είναι η συμπεριφορά της Σταυρούλας στο επόμενο χρονικό διάστημα.


Πηγή