Άγιοι Ανάργυροι: Λιγότερο από 2 μέτρα η πραγματική απόσταση της Κυριακής από το αστυνομικό φυλάκιο – Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του δράστη (video)


Άγιοι Ανάργυροι: Λιγότερο από 2 μέτρα η πραγματική απόσταση της Κυριακής από το αστυνομικό φυλάκιο – Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του δράστη (video)


Διαφ.


Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν την πραγματική απόσταση της δολοφονημένης Κυριακής από το φυλάκιο των Αγίων Αναργύρων.

Χάρη στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», ήρθαν στο φως συγκλονιστικές πληροφορίες για την γυναικοκτονία.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Όλα δείχνουν ότι το υλικό στις κάμερες μονταρίστηκε»

Πρώτη φορά στη δημοσιότητα η μηχανή του δολοφόνου

Για πρώτη φορά, δημοσιεύτηκε η μηχανή του δολοφόνου η οποία φαίνεται πεντακάθαρη και να έχει τα κλειδιά και το κινητό πάνω.

Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι το εξής, καταρρίπτοντας τον βασικότερο ισχυρισμό του γυναικοκτόνου: Ο δράστης δεν είναι τρελός όπως ισχυριζόταν, ούτε έδρασε εν βρασμώ ψυχής και μέσα στη φούρια, αλλά «αφήνω τα κλειδιά και το κινητό πάνω στη μηχανή σημαίνει ότι τα αφήνω για να φύγω γρήγορα. Πάω με το μαχαίρι κυριολεκτικά, τη σκοτώνω μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Θέλω να γυρίσω γρήγορα και να φύγω», όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Εικόνα με το μαχαίρι

Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε το μεγάλο μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη Κυριακή και μετά πήγε να κόψει το λαιμό του. Ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι ο δράστης αφοπλίστηκε πολύ αργά.

Πραγματική απόσταση από το φυλάκιο

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Εδώ ακριβώς από το φυλάκιο, από το τζαμάκι τα βέπεις ολα και ακριβώς εδώ είναι το πτώμα. Θέλω να δείξω την απόσταση. Είναι λιγότερο από 2 μέτρα..Είναι σοκαριστικό… Πως μπορείς να λες οτι δεν είδες και δεν άκουσες τίποτα; Και η μηχανή με τα κλειδιά και το κινητό πάνω,δηλαδή την αφήνω, πάω να την αποτελειώσω κυριολεκτικά με μαχαίρα τη μεγάλη και μετά να φύγω! Μην ψάχνω τα κλειδιά.. Στο 1,5 μέτρο κυριολεκτικά!».

Κανείς δεν βοήθησε μετά την φονική επίθεση

Ταυτόχρονα, η Κέλλυ Χεινοπώρου τόνισε ότι η άτυχη κοπέλα έχασε πολύ αίμα. Κανείς δεν βοήθησε μετά την φονική επίθεση.

«Είναι λίμνη αίματος κυριολεκτικά. Κανείς δεν στάθηκε πάνω απο το κορίτσι, να πιέσει, να σταματήσει η αιμορραγία», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας


Πηγή