Πολύνεκρη τραγωδία στη Μαλαισία: Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού – 10 μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους


Πολύνεκρη τραγωδία στη Μαλαισία: Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού – 10 μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους


Διαφ.


Τραγωδία εξελίχτηκε στη Μαλαισία όταν δυο ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε στον αέρια κατά τη διάρκεια στρατιωτικής πρόβας για παρέλαση του Βασιλικού Ναυτικού.

Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο σοκ από την κακοποίηση ηλικιωμένης σε οίκο ευγηρίας.

Νεκρά τα πληρώματα

Δέκα μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους.

Και τα δύο ελικόπτερα έπεσαν στο έδαφος, σύμφωνα με πλάνα που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Λούμουτ της Μαλαισίας, η οποία φιλοξενεί βάση του Πολεμικού Ναυτικού.

Το ένα από τα ελικόπτερα πιστεύεται ότι συνετρίβη σε πίστα τρεξίματος, ενώ το άλλο έπεσε σε μια κοντινή πισίνα.

Μακελειό στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Μέμφις – Δύο νεκροί, 14 τραυματίες (video)

Νέο μακελειό στην αμερικανική ήπειρο.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι 14 τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς σε πάρτι στο Μέμφις του Τενεσί στις ΗΠΑ, αργά το Σάββατο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Μακελειό στο Ιλινόις: Πολύνεκρη επίθεση – Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι (video)

Σύμφωνα με το CNN, τρεις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση και άλλοι 11 έφτασαν στα νοσοκομεία με ιδιωτικά οχήματα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μέμφις. Δεν υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι πυροβολισμοί συνέβησαν σε ένα πάρτι όπου είχαν συγκεντρωθεί έως και 300 άτομα. Συνολικά 16 θύματα πυροβολήθηκαν στην εκδήλωση, ανέφερε η αστυνομία σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στις 19:19 μ.μ. CT στον τόπο του συμβάντος, όπου βρήκαν πέντε θύματα με τραύματα από πυροβολισμούς. Τρεις μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία και δύο άνδρες που διαπιστώθηκε ο θάνατός τους επί τόπου.

Κανένας ύποπτος δεν είχε συλληφθεί μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τουλάχιστον δύο άτομα άνοιξαν πυρ στην εκδήλωση, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μέμφις C.J. Davis. Δεν είναι σαφές τι οδήγησε στα βίαια επεισόδια.

“Εργαζόμαστε ακούραστα απόψε για να ταυτοποιήσουμε τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτόν τον πυροβολισμό”, δήλωσε ο Ντέιβις το βράδυ του Σαββάτου.

Η έρευνα για τους πυροβολισμούς παραμένει σε εξέλιξη. Ο Ντέιβις δήλωσε ότι το τμήμα έχει λάβει βίντεο από τη σκηνή και αναζητά τους υπεύθυνους.

Ο Ντέιβις ζήτησε επίσης από οποιονδήποτε έχει υλικό από το περιστατικό ή πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές.


Πηγή