Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκρούστηκαν στρατιωτικό λεωφορείο, απορριματοφόρο και ΙΧ με αποτέλεσμα έναν τραυματία!


Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκρούστηκαν στρατιωτικό λεωφορείο, απορριματοφόρο και ΙΧ με αποτέλεσμα έναν τραυματία!


Διαφ.


Συναγερμός επικράτησε το πρωί της Τρίτης (23/4) στη Θεσσαλονίκη και την Περιφερειακή Οδό, εξαιτίας ενός τροχαίου, που είχε έναν τραυματία ως αποτέλεσμα, μετά από ένα εξίσου ανατριχιαστικό περιστατικό στη συμπρωτεύουσα προ ημερών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το grtimes.gr, λίγο πριν τις 7 το πρωί κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο ύψος των νταμαριών της Ευκαρπίας στο ρεύμα προς δυτικά συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα με στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά μόνο ένα άτομο ενώ η κίνηση αυτή την ώρα διεξάγεται κανονικά χωρίς μεγάλες δυσκολίες. Να τονίσουμε πως η βροχερή μέρα στη Θεσσαλονίκη κάνει τους δρόμους ολισθηρούς, γι’ αυτό και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Καραμπόλα στη Θεσσαλονίκη

Περίλυπος, σκυθρωπός και «βουβός»: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη (video)

Επέστρεψε στα social media ο Γιάννης Ξανθόπουλος 1,5 μήνα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη και στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο.

Έκτοτε, ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε από τα φώτα του και έγινε περισσότερο εσωστρεφής, προκειμένου να επουλώσει τα ψυσικά του τραύματα.

Την Πέμπτη 18/4, ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο σε story, όπου ο ίδιος παίζει πιάνο στο σαλόνι του σπιτιού του.


Πηγή