Survivor 2024 spoiler 20/04: Γυρίζει ο άνεμος! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Survivor 2024 spoiler 20/04: Γυρίζει ο άνεμος! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 20/04: Νέα εβδομάδα και νέα δεδομένα στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να προσπαθούν πια να διαχειριστούν τις αποχωρήσεις Τζέιμς Καφετζή, Αλέξη Παππά και Σάββα Γκέντσογλου.

Η εξαφάνιση των δύο τελευταίων μέσα στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/4) έχει προκαλέσει εύλογες απορίες και ο τρόπος διαχείρισης από την παραγωγή αποτελεί το μοναδικό ερώτημα. Πάντως γνωρίζουμε ήδη πότε θα «κόψουν» στον αέρα τον Παππά.

Μαχητές και Διάσημοι στον απόηχο των αποχωρήσεων θα πρέπει να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους και να ανασυνταχθούν, συνεχίζοντας τις μάχες επιβίωσης.

Survivor 2024 spoiler 20/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Πρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα και σας έχουμε την πρώτη εκτίμηση για το τι μέλλει γενέσθαι στον Άγιο Δομίνικο. Όλα θέλουν πλέον τους Κόκκινους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα επικράτησης, αφού η απουσία του Τζέιμς σαφώς και θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό τους Μπλε από όσο αυτή του Αλέξη Παππά τους Διάσημους.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, παραμείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για να μάθετε πρώτοι που θα καταλήξει η ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε το πρώτο trailer της νέας εβδομάδας:

Survivor 2024: Στην αγκαλιά του ναυαγού πατέρα του ο Τζέιμς – «Ενώ βούλιαζε το πλοίο του…» (photo)

Survivor 2024: Πριν από λίγες μέρες, ο πατέρας του James Καφετζή, ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να τον διασχίσει με ιστιοπλοϊκό.

«Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του» είχε αναφέρει ο αδερφός του, Μάικ Καφετζής.

Αφού ο James Καφετζής έμαθε τι συνέβη στον πατέρα του, όσο εκείνος βρισκόταν στο survivor, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και το βράδυ της Παρασκευής 19/4, συνάντησε τον ήρωά του και ανέφερε πως εκείνος είναι ο πραγματικός Survivor.


Πηγή