Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι αντέδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε ότι η μικρή Λυδία πήρε το επίθετο της Καρολάιν


Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι αντέδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε ότι η μικρή Λυδία πήρε το επίθετο της Καρολάιν


Διαφ.


Σήμερα 17/4 έγινε γνωστό ότι το επώνυμο της μητέρα της έχει λάβει η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε δύο χρόνια πριν από τον σύζυγο της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Διάβαστε επίσης για τα πρώτα λόγια του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα

Έτσι αντέδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε ότι η μικρή Λυδία πήρε το επίθετο της Καρολάιν
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποφάσισαν την αλλαγή του επιθέτου κατόπιν αιτήσεως της οικογένειας από Λυδία Αναγνωστοπούλου σε Λυδία Κράουτς, προς τιμήν της αδικοχαμένης μητέρας της Καρολάιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω κύκλων του αντέδρασε στην είδηση που μεταδόθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Ο πατέρας της δήλωσε: «Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί. Να είναι καλά. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γιαγιά του».

Η ανήλικη πλέον ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες.

Άγιοι Ανάργυροι: Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν τον δολοφόνο της Κυριακής

Η ώρα της αλήθειας έφθασε για τον δολοφόνο της Κυριακής καθώς με εντολή της 25ης ανακρίτριας θα εξεταστεί άμεσα από τρεις ψυχιάτρους οι οποίοι θα είναι εκείνοι που θα καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πάσχει από τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που επικαλείται ή προσποιείται προκειμένου να πέσει στα «μαλακά».

Οι τρεις ψυχίατροι είναι ο διορισμένος πραγματογνώμονας από τη δικαστική λειτουργό και μέχρι στιγμής δύο τεχνικοί σύμβουλοι – από την πλευρά της μητέρας και του πατέρα της άτυχης κοπέλας .

Μέχρι στιγμής όσοι ψυχίατροι τον έχουν δει έκαναν λόγο για ένα χειριστικό άτομο με επιλεκτική αμνησία, ο οποίος επιμένει μέχρι και σήμερα ότι δεν θυμάται τίποτα για το έγκλημα.

Παράλληλα η πλευρά της μητέρας ζητά από την ανακρίτρια δύο πράγματα:

– Να κατασχεθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής και να διερευνηθεί αν έχει γίνει νοθεία και έχουν παραλειφθεί κρίσιμα λεπτά από το μοιραίο βράδυ τη στιγμή του εγκλήματος. Η ελληνική αστυνομία με ανακοίνωσή της, την Δευτέρα επεσήμανε ότι δεν υπάρχει μοντάζ και ότι η κάμερα του αστυνομικού τμήματος καταγράφει όταν υπάρχει κίνηση.

– Να διωχθούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως οι υπαίτιοι το βράδυ της δολοφονίας δείχνοντας έτσι τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν με ασύλληπτα και εγκληματικά λάθη την υπόθεση της κοπέλας.

Στο βίντεο έξω από το αστυνομικό τμήμα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλα γίνονται μπροστά στα μάτια του φρουρού ο οποίος βγαίνει από το κουβούκλιο τη στιγμή που ο δολοφόνος έχει ρίξει την 5η μαχαιριά. Τον αφοπλίζει τη στιγμή που πάει να ρίξει την 6η μαχαιριά αλλά για την άτυχη Κυριακή, που βρίσκεται πεσμένη στο δρόμο είναι αργά καθώς ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά πεθαίνει.
Ο φίλος της είναι εκείνος που ειδοποιεί τις αστυνομικίνες οι οποίες κατεβαίνουν στο δρόμο.

Έξι αστυνομικοί θα δώσουν πρώτα τις έγγραφες εξηγήσεις τους στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που έχει διαταχθεί με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ παράλληλα «τρέχει» και η προκαταρκτική έρευνα για τις ποινικές ευθύνες των έξι αστυνομικών, η οποία διενεργείται με εντολή του Εισαγγελέα.

Από την πλευρά τους πάντως οι γονείς της Κυριακής έχουν σκοπό να κινηθούν εναντίον τους τόσο με μηνύσεις όσο και με αγωγές.


Πηγή