Σφοδρό τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός άνδρας μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (video)


Σφοδρό τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός άνδρας μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (video)


Διαφ.


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στα Χανιά, όπου έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, ακριβώς στο ύψος του κόμβου του Γαλατά. Στο ένα, ζευγάρι Άγγλων ηλικιωμένων τουριστών και στο άλλο, ένας 50χρονος, ο οποίος εξέπνευσε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Πασαλιμάνι: Συνελήφθη ο εργολάβος του φονικού κτηρίου – Το χρονικό της κατάρρευσης που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο αστυνομικό (video)

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της σύγκουσης έκαναν πολλή ώρα μέχρι να απεγκλωβίσουν τον 50χρονο. Το ζευγάρι των Άγγλων τουριστών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Συναγερμός στην Πανεπιστημίου: Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο – Έξι τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/4) στο κέντρο της Αθήνας, επί της Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα των τραυματισμό ατόμων.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια και να τραυματιστούν άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και το ΕΚΑΒ.

Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στην Πανεπιστημίου

Σοκ στα Λιόσια: Λεωφορείο προσέκρουσε σε κολώνα – 5 τραυματίες

Παρολίγον τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ethnos.gr, συναγερμός σήμανε στα Λιόσια μετά από τροχαίο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας 15/4 , όταν λεωφορείο έπεσε σε κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Ερέτρια (video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφριά.

Πώς συνέβη

Ειδικότερα, το ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Λιόσια, στο ύψος της συμβολής με την οδό Γκράβας, όταν ο οδηγός για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολώνα.


Πηγή