Σάστισε το πλατό με την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Όταν έπαιζα την Αλίκη υπέφερα – Αυτό που έβγαλα στο σώμα μου…»


Σάστισε το πλατό με την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Όταν έπαιζα την Αλίκη υπέφερα – Αυτό που έβγαλα στο σώμα μου…»


Διαφ.


Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day”, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε την εποχή που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Οι δυσκολίες της Κατερίνας Παπουτσάκη όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «εκ των υστέρων καταλαβαίνω πόσο ανούσιο ήταν όλο αυτό, το βίωνα τότε όλο αυτό το παράλογο της ιστορίας. Ήταν πάρα πολύ παραβιαστικό και πάρα πολύ δύσκολο. Το κάνει ακόμα δυσκολότερο το γεγονός ότι δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος που αυτό που επεδίωκα ήταν η δημοσιότητα με κάθε κόστος.

Δεν ήταν αυτό. Και το πιο δύσκολο απ’ όλα ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι, ότι αυτό το προκαλείς εσύ ο ίδιος, ότι φωνάζεις τους παπαράτσι κλπ. Μου φαινόταν τραγικό».

Και συμπληρώνει «ήμουν πάρα πολύ άσχημα, πρέπει να πέρασα κατάθλιψη, μη διαγνωσμένη. Έκλαιγα πολύ. Έπαθα ψυχοσωματικά και υπέφερα, έβγαλα και αυτοάνοσο. Γενικά ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη, τι να σου λέω τώρα…».

Ξεσπά η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση»

H Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη!» μίλησε για τις εμφανίσεις της αλλά και για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γιος μου χάρηκε με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, το έχει δεδομένο»

«Όταν έκανα την Αλίκη είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ, με είχε στιγματίσει αυτή η περίοδος», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για τις αντιδράσεις που είχε δεχθεί αλλά και την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε.

«Τότε είχε φουντώσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα προς έμενα, κάπως με μισούσαν όλοι, είναι δύσκολο να σε μισούν.Έχω ζήσει έκτροπα σε συνεντεύξεις, με έφερναν σε δύσκολη θέση ακόμα και εκπομπές που δεν ήταν κίτρινες θεωρητικά. Δεν ήθελα καθόλου να πηγαίνω σε εκπομπές, αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι προσεκτική επειδή οι ερωτήσεις ήταν παρεμβατικές», είπε.

Ωστόσο, «δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω να δουλεύω, μετά την Αλίκη αποφάσισα να κάνω αποχή από την τηλεόραση για μερικά χρόνια», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Για τις εμφανίσεις της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίζεται στη στο Sfigga, μίλησε και για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στη δουλειά.

Αρχικά δήλωσε ότι : «Το Σάββατο 6 Απριλίου είναι το επόμενο live μας στο Sfigga. Μπορώ να εγγυηθώ ότι ο κόσμος θα σηκωθεί και θα χορεύει πολύ σύντομα από την έναρξη του live».

«Μου έχει τύχει να ανέβει κάποιος πάνω στη σκηνή τρέχοντας και να μας σπρώξει στην άκρη και να αρχίσει να φωνάζει.

Σε τηλεοπτικό γύρισμα μου έχει τύχει να λιποθυμήσει κοπέλα επειδή έπαθε θερμοπληξία από τη ζέστη», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.


Πηγή