Η τεχνητή νοημοσύνη «μίλησε»: Έτσι θα είναι η Ελένη Μενεγάκη στα 80 της!


Η τεχνητή νοημοσύνη «μίλησε»: Έτσι θα είναι η Ελένη Μενεγάκη στα 80 της!


Διαφ.


Η τεχνητή νοημοσύνη ήρθε για να αλλάξει τα πάντα και μετά από την Καίτη Γαρμπή σειρά είχε η Νο1 παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη.

Η ΑΙ έρχεται για να μετασχηματίσει με απρόβλεπτους και εντυπωσιακούς τρόπους τον πολιτισμό και να αλλάξει ακόμη και το πρόσωπο του ανθρώπου. Η ταχεία πορεία και εξέλιξη της είναι ήδη μεγάλη αλλά μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι ραγδαία.

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα μας δείχνει όλο και πιο συχνά το πρόσωπό της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ βλέπουμε σχεδόν καθημερινά φωτογραφικό υλικό από εκείνη και εκτός Studio. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, η παρουσιάστρια έστειλε την «καλημέρα» της στους διαδικτυακούς της φίλιους, με μια ακόμη selfie φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει χωρίς μακιγιάζ.

Ελένη Μενεγάκη στα 80 της χρόνια
Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Αυτή η εξωστρέφεια δεν είναι τυχαία»: Σάλος με τις selfie που ανεβάζει η Μενεγάκη, μαθεύτηκε για την παρουσιάστρια

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να «μετακομίζει» στην πρωινή ζώνη του Mega.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η παρουσιάστρια αρνήθηκε να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Γεια σας παιδιά μου, καλό Σαββατοκύριακο», αποκρίθηκε στη δημοσιογράφο και το συνεργείο της εκπομπής του Alpha.

Δείτε επίσης: Ξετρελαμένη η Καινούργιου με την υποψηφιότητα της Μελέτη στη ΝΔ: «Θα την ψηφίσω, δαγκωτό θα φύγει» (video)

«Δε θα απαντούσε, το ξέραμε, πάντως ήταν ευγενέστατη», σχολίασε βλέποντας το απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ πάντως βλέπω – εάν παρατηρήσετε το instagram της – πόσες φωτογραφίες ανεβάζει τις τελευταίες εβδομάδες σε σχέση με έναν μήνα πριν, έχει πολύ μεγάλη διαφορά, έχει μια εξωστρέφεια γενικά η Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Ανεβάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες, άβαφη, φυσικές. Για το τηλεοπτικό της μέλλον δε θα τοποθετηθεί, η σεζόν κυλά ακόμα. Αυτή τη στιγμή, είναι στο μεσημεριανό, υπάρχει άλλη παρουσιάστρια στο πρωινό. Δεν είναι ωραίο να τοποθετηθεί και δεν το έκανε ποτέ, γιατί σέβεται τους συναδέλφους της», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατέληξε: «Αυτή η εξωστρέφεια δεν είναι τυχαία. Νομίζω έχει σχέση με τη διαδικασία και τις διαβουλεύσεις, τις συζητήσεις, τη συνθήκη, την ανανέωση και το τι θα κάνει».


Πηγή