«Μπήκε μπροστά» ο Δάντης για την Ασημίνα: «Δε σκέφτεται ότι έχει έναν μπαμπά που την παρακολουθεί;» (video)


«Μπήκε μπροστά» ο Δάντης για την Ασημίνα: «Δε σκέφτεται ότι έχει έναν μπαμπά που την παρακολουθεί;» (video)


Διαφ.


Εφ’ όλης της ύλης δηλώσεις παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή «Fay’s Time». Ο τραγουδιστής, φυσικά, αναφέρθηκε στο Survivor και τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ σχολίασε και την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πάρτι της ένωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ την αφιέρωση που του έκανε η καλή του), στον τραυματισμό της νεαρής, αλλά και στην αιχμηρή ατάκα του Τάκη Καραγκούνια κατά την εμφάνισή του στο επεισόδιο.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 15/04: Ασύλληπτο! Πόσα χρήματα πήρε ο Σάκης Ρουβάς για 40 λεπτά που εμφανίστηκε στο Survivor!

«Φυσικά και θα πήγαινα στην ένωση του Survivor, αν με καλούσαν. Δεν ξέρω πώς νιώθει η Ασημίνα. Τη βλέπω ότι την έχει στενοχωρήσει και καταβάλει το θέμα του τραυματισμού. Όπως και να ‘χει, εμένα με ενδιαφέρει η υγεία της. Υπάρχουν άνθρωποι, που από την αρχή που μπήκαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα μέσα, εκφέρουν τις ενστάσεις τους. Δικαίωμά τους είναι, φυσικά… Ο Τάκης κατηγορεί την Ασημίνα, αλλά όταν ήταν μέσα έκλαιγε για την κόρη του, ότι όλο αυτό το έκανε για εκείνη, να ενισχυθεί οικονομικά και να τη βοηθήσει. Δε θέλω να του απαντήσω, θέλω να τον ρωτήσω όμως… Δε σκέφτεται ότι η Ασημίνα έχει έναν μπαμπά που παρακολουθεί;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision: «Η Μαρίνα Σάττι είναι υπερ-όπλο, σπουδαία τραγουδίστρια, τρέφω μεγάλες ελπίδες και σε εκείνη και στο τραγούδι. Ο καθένας νομίζει ότι είναι ειδικός, αλλά κάτι ξέρουν οι δημιουργοί που το έχουν στελεχώσει. Δε θα υπήρχε λόγος να ξαναπάω στη Eurovision. Τι να κάνω εγώ εκεί;».

Όσον αφορά τη φήμη που κυκλοφόρησε πως το παιδί του θα παίξει στο Netflix, απάντησε και ξεκαθάρισε: «Είναι μία “βρώμα” που δεν ισχύει. Κάποιος μεγαλοποίησε κάτι που άκουσε. Ο γιος μου κάνει τη μουσική του, είναι δύσκολη η μουσική που κάνει. Εύχομαι, ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του».


Πηγή