Survivor 2024 spoiler 15/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αλλαγή δεδομένων! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία – Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor 2024 spoiler 15/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αλλαγή δεδομένων! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία – Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 15/04: Αγώνας 1ης ασυλίας για Διάσημους και Μαχητές από όπου και θα προκύψει και η πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

Χθες (14/4) είδαμε ένα ξεχωριστό πάρτι της ένωσης με τους παίκτες των δύο ομάδων να το περιμένουν πως και πως για να αλλάξουν εικόνα και διάθεση. Επιστροφή στη δράση από σήμερα για Κόκκινους και Μπλε στο Survivor 2024, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν στο στίβο μάχης υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η πρώτη ασυλία, άκρως κομβική, αφού θα δώσει και τον τόνο για το πώς θα κινηθούν οι ομάδες σε σχέση με τις αποχωρήσεις, αν δηλαδή θα πάμε σε αντρική ή γυναικεία αποχώρηση. Με τις πιθανότητες να είναι ξεκάθαρα υπέρ της αντρικής αποχώρησης.

Survivor 2024 spoiler 15/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία; Μας έχει έρθει το επιβεβαιωμένο σπόιλερ, που θέλει τους Μπλε να ξεκινάνε με το δεξί και να κάνουν το 1-0.

Δείτε προς το παρόν το trailer του σημερινού (15/04) επεισοδίου:

Survivor 2024 spoiler 15/04: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος; Μετά τον ντόρο που έγινε για τις συνεχόμενες γυναικείες υποψηφιότητες θα πάμε προς το αντρικό κομμάτι. Και αφού αυτό επιβεβαιώθηκε, υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.


Πηγή