«Κλείδωσε» ο Φρέντι Μπελέρης – Θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ


«Κλείδωσε» ο Φρέντι Μπελέρης – Θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ


Διαφ.


Ευρωεκλογές: Θα είναι τελικά, όπως όλα δείχνουν, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο παράνομα φυλακισμένος και νόμιμα εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης.

Μετά από πολλές σκέψεις και εισηγήσεις ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει αποφασίσει να είναι τελικά το όνομα του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ που θα ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι σήμερα θα ανακοινωθούν μαζί με τους 32 που έχουν ανακοινωθεί ήδη άλλα 10 ονόματα που θα κλείσουν την γαλάζια ευρωλίστα.

Αφήνει το OPEN και πάει Ευρωεκλογές – Εκτός καναλιού γνωστός παρουσιαστής

Την αποχώρηση του από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος του OPEN Μανώλης Αναγνωστάκης το πρωί της Δευτέρας (15/4).

Όπως είπε αποδέχτηκε την πρόταση του Αντρέα Λοβέρδου και του κόμματός του «Δημοκράτες» για να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

«Με τον Αντρέα είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά μας χρόνια, είμαστε από και στα Διοικητικά Συμβούλια των σχολών μαζί, στην πορεία μαζί και μετά και είμαστε πολύ κοντά στις πολιτικές μας απόψεις. Ευχαριστώ τον Αντρέα και σας ευχαριστώ όλους» είπε στην εκπομπή.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο αλλά και όλους στην εκπομπή μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αφήνει το OPEN και πάει Ευρωεκλογές - Εκτός καναλιού γνωστός παρουσιαστής


Πηγή