Προειδοποιεί η Χριστίνα Σούζη για τον ασταμάτητο θερμό «εφιάλτη»: «Σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει και…» (video)


Προειδοποιεί η Χριστίνα Σούζη για τον ασταμάτητο θερμό «εφιάλτη»: «Σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει και…» (video)


Διαφ.


Η Χριστίνα Σούζη μίλησε : Για σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 26 με 28 βαθμούς , και στα Νησιά έως 23 με 24 βαθμούς, σύμφωνα με την έμπειρη μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ.

Με την ευκαιρία δείτε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού: Σύνθημα για… τα μπάνια του λαού από τον Τάσο Αρνιακό: «Μέχρι και την έναρξη της επόμενης εβδομάδας να είστε έτοιμοι για παραλία, η ζέστη συνεχίζεται αμείωτη»

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι Άνεμοι θα πνέουν Β στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο θα είναι γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ΒΑ ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλος τη Κυριακή θα είναι γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Β 3 με 5 και στο Κ και Ν Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 7 με 8 βαθμούς.

Αττική

Καιρός σήμερα. γενικά αίθριος. Άνεμοι: Β 4 με 6 και στα Α 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και το μεσημέρι – απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς

«Παρέλαση» καλοκαιρίας από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια…» (video)

Καιρός: Για την Πέμπτη 11/4 ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία δείτε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού: Σύνθημα για… τα μπάνια του λαού από τον Τάσο Αρνιακό: «Μέχρι και την έναρξη της επόμενης εβδομάδας να είστε έτοιμοι για παραλία, η ζέστη συνεχίζεται αμείωτη»

Νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα σημειωθούν στα βόρεια Επτάνησα, στην Ήπειρο, στην δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 26-29 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 26-27 βαθμούς στα βόρεια, στους 27-28 βαθμούς στα ανατολικά και στους 25-26 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι πιο πυκνές στα δυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα είναι στους 14-27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως και 5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα είναι στους 12-25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι ως 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Την Παρασκευή ο καιρός δεν θα παρουσιάσει μεταβολή, αναμένονται αίθριες καιρικές συνθήκες.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας.


Πηγή