Στις «επάλξεις» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Θα ζήσουμε νέες μεγάλες ποσότητες με την αφρικανική σκόνη…» (video)


Στις «επάλξεις» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Θα ζήσουμε νέες μεγάλες ποσότητες με την αφρικανική σκόνη…» (video)


Διαφ.


Καιρός: Κύμα καλοκαιρίας θα επικρατήσει στην χώρα για σήμερα 11/4, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει, ενώ οι συννεφιές θα είναι αραιές. Οι βοριάδες θα ενισχυθούν στο Αιγαίο και ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 26-28 βαθμών.

Με την ευκαιρία δείτε την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη: Προειδοποιεί η Χριστίνα Σούζη για τον ασταμάτητο θερμό «εφιάλτη»: «Σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει και…» (video)

Στην Αττική, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ξαστεριά.

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός είναι πολύ καλός.

Αφρικανική σκόνη

Νέα έντονα επεισόδια αφρικανικής σκόνης θα έρθουν από τις αρχές της άλλης εβδομάδας και θα εξασθενίσουν από την επόμενη Τετάρτη

«Παρέλαση» καλοκαιρίας από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια…» (video)

Καιρός: Για την Πέμπτη 11/4 ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα σημειωθούν στα βόρεια Επτάνησα, στην Ήπειρο, στην δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 26-29 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 26-27 βαθμούς στα βόρεια, στους 27-28 βαθμούς στα ανατολικά και στους 25-26 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι πιο πυκνές στα δυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα είναι στους 14-27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως και 5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα είναι στους 12-25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι ως 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Την Παρασκευή ο καιρός δεν θα παρουσιάσει μεταβολή, αναμένονται αίθριες καιρικές συνθήκες.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας.


Πηγή