Φως στο Τούνελ: Συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη, έχασε τα λόγια της – «Αναρωτιόμουν μέχρι και πριν λίγο…» (video)


Φως στο Τούνελ: Συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη, έχασε τα λόγια της – «Αναρωτιόμουν μέχρι και πριν λίγο…» (video)


Διαφ.


Φως στο Τούνελ: Με πολύ σημαντικές υποθέσεις θα ασχοληθεί και απόψε 5/4 στην εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.

Οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει η εκπομπή της στο Mega. Η Αγγελική Νικολούλη δεν ήξερε τι να πει, είχε χάσει τα λόγια της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή σκεφτόταν τι έπρεπε να πει στον αέρα, καθώς, ούτε η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει, πώς η Κυριακή Γρίβα, σκοτώθηκε από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά από ένα αστυνομικό τμήμα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, συγκλονισμένη, είπε κατά την έναρξη της εκπομπής της, μεταξύ άλλων: «Καλησπέρα, αναρωτιόμουν φίλοι μου μέχρι και πριν λίγο, για το ποια είναι τα κατάλληλα λόγια που θα μπορούσα να πω τώρα στο ξεκίνημα. Μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά, μια ακόμα Κυριακή, θανατώθηκε άδικα από τον πρώην σύντροφό της, που την ήθελε κτήμα του και έπεσε πάνω της για να τη διαλύσει σαν θεριό.

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: «Γροθιά στο στομάχι» το μήνυμα του πατέρα της αδικοχαμένης Κυριακής – «Τα τελευταία λεπτά της ζωής της βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία…»

Το ιδιαίτερο στοιχείο σε αυτή τη γυναικοκτονία είναι ότι διαπράχθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα που πήγε να ζητήσει βοήθεια. Αλλά φαίνεται πώς δεν ήξεραν πώς να την προστατέψουν. Αυτή η σφαγή έγινε μπρος τα μάτια των ένστολων, κάτω από τη μύτη των λαγωνικών. Τα στοιχεία που θα δούμε και οι μαρτυρίες, το λιγότερο που προκαλούν είναι οργή».

Φως στο Τούνελ: Συγκλονίζει η ζωγράφος που σώθηκε από θαύμα – «Μου έσκισε την καρωτίδα και άρχισε να με στραγγαλίζει…» (video)

Η καλλιτέχνης Μαρίνα Τζιάρα, που ζει πια μόνιμα στην Γαλλία μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της.

Η γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους την αναστάτωσε, αφού και η ίδια τέσσερα μόλις χρόνια πριν, σώθηκε από θαύμα, με την καρωτίδα σχισμένη από τις μαχαιριές του άντρα της.

Από τότε η ζωή της άλλαξε, βίωσε για ένα μεγάλο διάστημα τον φόβο και προσπαθεί να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που εγκλωβίζονται σε αρρωστημένες σχέσεις και ψάχνουν τρόπο να απεμπλακούν. Η προσωπική της ιστορία διαδραματίστηκε στην Ισπανία, όπου ζούσε τότε.

«Μια μέρα, ήταν εκεί που μου έκανε το κλικ, που τρώγαμε και αυτός κοίταγε το κινητό του και του λέω ‘’άσε το κινητό’’ και μου λέει: ‘’Τι να πω μαζί σου;’’. Μετά από λίγο καιρό του είπα να χωρίσουμε. Στις 19 Μαρτίου τελείωσα τα μαθήματα και πήγα στην κουζίνα να φάω κάτι.

Τον ένιωσα που ερχόταν από πίσω μου και είχε ήδη το μαχαίρι στα χέρια του. Μου έσκισε βαθιά την καρωτίδα. Είδε ότι δεν είχα πεθάνει, με έσπρωξε στο πάτωμα, ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με στραγγαλίζει».

Όπως αναφέρει, η ισπανική Πολιτεία ανταποκρίθηκε άμεσα. Τον οδήγησαν στη φυλακή, της όρισαν δικηγόρο, ψυχολόγο αλλά και προσωπική φύλαξη, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

«Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα, είναι γι’ αυτόν τον σκοπό. Να βοηθήσω και άλλες γυναίκες που υποφέρουν, γιατί είναι τραγικό να βλέπεις μια χώρα να έχει μια τέτοια αντιμετώπιση σε αυτά τα θέματα. Γι’ αυτούς είναι απλά νούμερα, για εμάς είναι η μία μετά την άλλη».


Πηγή