Ραφήνα: Σκυλιά κατασπάραξαν 55χρονη – Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα αδέσποτα (video)


Ραφήνα: Σκυλιά κατασπάραξαν 55χρονη – Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα αδέσποτα (video)


Διαφ.


Προκαλεί σοκ η είδηση νέας επίθεσης αδέσποτων σκυλιών σε γυναίκα.Το τελευταίο περιστασιακό παρατηρήθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Ραφήνα. Συγκεκριμένα, μια 55χρονη γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα ο κατοικίδιό της δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δύο σκυλιά σε χώρο στάθμευσης.

Αποτέλεσμα της ήταν να προκληθούν στη γυναίκα σοβαρά τραύματα με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» για τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από σκυλιά: «Είμαι ζωντανή αλλά και νεκρή – Βλέπω εφιάλτες ακόμα» (video)

Να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα σκυλιά που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους.

Η ανακοίνωση του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

Επίθεση σκυλιών στη Ραφήνα
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ EUROKINISSI

«Το πρωί της Τετάρτης, κάτοικος της πόλης μας που είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της, δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά στο πάρκινγκ της οδού Μάντικα.

Η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη. Τα ζώα –άγνωστο ακόμη αν πρόκειται για αδέσποτα ή δεσποζόμενα που είχαν ξεφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη τους– προκάλεσαν σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα η κυρία που έπεσε θύμα της επίθεσης να χρειαστεί να μεταβεί στο Σισμανόγλειο για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως ενημερώθηκε και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ξεκίνησε προσπάθεια να εντοπιστούν τα ζώα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αποδώσει. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί ενώ έχουν ειδοποιηθεί και οι περίοικοι να έρθουν σε επαφή με τον Δήμο σε περίπτωση που τα εντοπίσουν».

«Της όρμησε και άρχισε να ουρλιάζει “μαμά, μαμά…”» – Eίχαν επιτεθεί και σε 15χρονη τα σκυλιά του 37χρονου που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη (Video)

Νέα μαρτυρία σοκ έφερε στο φως το LIVE NEWS για τον 37χρονο άνδρα ιδιοκτήτη 3 σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη γυναίκα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού καταγγέλλει πως λίγο έλειψε να είχε βρεθεί το παιδί της στη θέση της άτυχης γυναίκας που κατέληξε από την άγρια επίθεση των σκύλων.

«Γυρνούσε το παιδί μου στο σπίτι από το φροντιστήριο και της επιτέθηκε το σκυλί που ήτανε κρυμμένο ανάμεσα στα αμάξια σε ένα πεζούλι εκεί πέρα ξαπλωμένο και με το που περνάει, χωρίς να κάνει θόρυβο, της όρμησε και αν δεν ήταν οι γείτονές μου εκείνη την ώρα το παιδί μου θα ήταν στη θέση αυτής της γυναίκας», είπε η μητέρα της 15χρονης.

«Της όρμησε και άρχισε να ουριάζει “μαμά, μαμά…”»

Απόγευμα του Οκτώβρη η 15χρονη κόρη της είχε σχολάσει από το φροντιστήριο. Ανέβηκε πάνω στο ηλεκτρικό πατίνι της για να πάει σπίτι. Στη διαδρομή, ο ένας από τους 3 σκύλους του 37χρονου ξαφνικά άρχισε να την κυνηγάει.

«Εγώ όταν άκουσα τη φωνή της κόρης μου να φωνάζει: «μαμά», να ουρλιάζει… Η μαμά μου πέταξε το σίδερο και έκαψε τη σιδερώστρα και εγώ έφυγα μαζί με την πόρτα έξω», είπε.

«Του λέγαμε ότι “το σκυλί βγαίνει, μάζεψέ το, είναι επικίνδυνο, θα κάνει ζημιά”, “όχι, τίποτα δεν κάνει το σκυλί”…»

Γείτονες πρόλαβαν να αντιδράσουν και να απομακρύνουν τον σκύλο από το μικρό κορίτσι. Η γυναίκα ισχυρίζεται πως του είχαν κάνει πολλές φορές παρατηρήσεις, γιατί άφηνε τα σκυλιά να κυκλοφορούν ελεύθερα.

«Του λέγαμε ότι: «το σκυλί βγαίνει, μάζεψέ το, είναι επικίνδυνο, θα κάνει ζημιά», «όχι, τίποτα δεν κάνει το σκυλί». «Δένε το στην αυλή. Βγαίνει το σκυλί χριστιανέ μου, λείπεις όλη την ημέρα. Βγαίνει το σκυλί και μας κυνηγάει». Δεν τα είχε δεμένα, γιατί δεν το ήθελε ο ίδιος, «με ψυχολογικά θα τα έχω τα σκυλιά» λέει άμα τα δέσει», είπε η μητέρα της ανήλικης.


Πηγή