Survivor 2024 spoiler 27/03: Σάλος στον Άγιο Δομίνικο! Σούσουρο με Φάνη Μπολέτση και Τζέιμς Καφετζή


Survivor 2024 spoiler 27/03: Σάλος στον Άγιο Δομίνικο! Σούσουρο με Φάνη Μπολέτση και Τζέιμς Καφετζή


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 27/03: Για ακόμα μια μέρα το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο είναι αρκετό με πρωταγωνιστές ξανά τον Φάνη Μπολέτση και τον Τζέιμς Καφετζή. Τι συμβαίνει με τους δύο παίκτες της μπλε ομάδας και ποιος ο ρόλος της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

Η αλήθεια είναι πως η εβδομάδα αυτή είναι από τις πιο αδιάφορες του Survivor 2024, τουλάχιστον στο παρασκήνιο. Γι’ αυτό και όλοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην μπλε ομάδα και το γεγονός πως η Χρύσα Χατζηγεωργίου δεν ψηφίστε για υποψήφια προς αποχώρηση και στη θέση της δόθηκε η Αναστασία Τσέρου, η οποία είναι καλύτερη αγωνιστικά από την συμπαίκτριά της. Ποιο είναι όμως το παρασκήνιο της υποψηφιότητας αυτής;

Survivor 2024 spoiler 27/03: Ποιος ο ρόλος του Φάνη Μπολέτση και του Τζέιμς Καφετζή;

Όπως κατηγορούν αρκετοί παίκτες της κόκκινης ομάδας, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Φάνης Μπολέτσης έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να φτάσουμε στην υποψηφιότητα της Αναστασίας Τσέρου.

Survivor 2024 spoiler 27/03: Σάλος στον Άγιο Δομίνικο! Σούσουρο με Φάνη Μπολέτση και Τζέιμς Καφετζή

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τον Άγιο Δομίνικο, οι δύο άνδρες της μπλε ομάδας συμβούλευσαν την Χρύσα να το ρίξει στο συναίσθηματα και να μπει στους συμπαίκτες της ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί για να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι και πως αν συμβεί αυτό τότε θα αναγκαστεί να περπατήσει στον στίβο μάχης και θα αποχωρήσει.

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως; Η Χρύσα Χατζηγεωργίου φαίνεται να έχει μπει στην κλίκα των Τζέιμς και Φάνη και εκείνοι την συμβουλεύουν για να έχουν ακόμα έναν σύμμαχο ώστε να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Survivor 2024.

Από την άλλη αυτό το έχουν καταλάβει αρκετοί συμπαίκτες και αντίπαλοι και ρίχνουν τα βέλη τους προς την τριάδα της μπλε ομάδας. Όπως και να έχει το παρασκήνιο έχει χτυπήσει κόκκινο και το σημερινό (27/03) επεισόδιο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Με την ευκαιρία δείτε και το trailer του στο Athensmagazine.gr.


Πηγή