Θρίλερ στην Γερμανία: Σοβαρό τροχαίο με πολλούς νεκρούς και τραυματίες – Το λεωφορείο πήγαινε στη Ζυρίχη


Θρίλερ στην Γερμανία: Σοβαρό τροχαίο με πολλούς νεκρούς και τραυματίες – Το λεωφορείο πήγαινε στη Ζυρίχη


Διαφ.


Τραγικός ο απολογισμός σε τροχαίο δυστύχημα σε Γερμανία. Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο που μετέφερε ταξιδιώτες σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο κοντά στη πολή Λειψία στην ανατολική Γερμανία, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν θανάσιμα σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Α9. Υπάρχουν πολλά θύματα», ανέφερε η αστυνομία του κρατιδίου της Σαξονίας στο Χ.

Ο Όλαφ Χόπε, εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild ότι «από το δυστύχημα σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι».

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 25 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στην Μπαΐα

Πώς έγινε το τροχαίο

Τροχαίο στη Γερμανία

Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Α9 και κατευθυνόταν προς το Μόναχο όταν γύρω στις 9:45 (τοπική ώρα, 10:45 ώρα Ελλάδας) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε.

Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία του Α9 στο ρεύμα προς Μόναχο, ενώ φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί σε τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, με πολλά ασθενοφόρα και ελικόπτερα αλλά και αστυνομικά οχήματα να έχουν σπεύσει στο σημείο.

«Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος δεν είναι ακόμη γνωστές», επεσήμανε η Flixbus, προσθέτοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές προκειμένου να καθοριστούν τα αίτια του συμβάντος.

Περίπου 50 άνθρωποι καθώς και δύο οδηγοί βρίσκονταν στο λεωφορείο το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βερολίνο –Ζυρίχη.

Τραγωδία στη Τουρκία: Ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε σε σοκαριστικό τροχαίο (video)

Τραγικός ήταν ο επίλογος για οικογένεια στη Τουρκία.

Μία πολυμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Τουρκία την Τρίτη 26 Μαρτίου και κάμερα ασφαλείας στο Χατάι κατέγραψε αυτό το τραγικό συμβάν που κατέληξε να κοστίσει τη ζωή σε έξι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, Μεχμέτ Σονμέζ, η σύζυγός του Ζεϊνέπ, τα παιδιά τους Εράι και Εκρίν, ο 64χρονος πατέρας της Ζεϊνέπ και η 62χρονη σύζυγός του ενώ ένα 8χρονο παιδί που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένα φορτηγό να εκτρέπεται της πορείας του και να περνά στο αντίθετο ρεύμα, όπου πέφτει επάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας στον δρόμο Dörtyol-Payas..

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού.

Να σημειωθεί ότι το δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στον δρόμο Dörtyol-Payas.


Πηγή