Survivor 2024 spoiler 12/03: Γι' αυτό δεν αποβάλλονται οι τραυματίες! Η άγνωστη ρήτρα που χάνουν χρήματα οι παίκτες


Survivor 2024 spoiler 12/03: Γι’ αυτό δεν αποβάλλονται οι τραυματίες! Η άγνωστη ρήτρα που χάνουν χρήματα οι παίκτες


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 12/03: Εύλογα ερωτήματα δημιουργούνται όταν παίκτες του Survivor 2024 μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και δεν αποβάλλονται από την παραγωγή της ΑcunMedia.

Σ’ αυτούς τους δύο γεμάτους μήνες του Survivor 2024 έχουμε δει αρκετούς παίκτες να μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην αποβάλλονται. Και πολλοί αναρωτιούνται πως γίνεται κάποιος να απέχει 1 μήνα από την δράση και να πληρώνεται κανονικά ενώ έχει και ασυλία και δεν γίνεται να αποχωρήσει.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει την Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι εκτός με κάταγμα στο χέρι, ενώ αντίστοιχη περίπτωση είναι και ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος κλείνει ένα μήνα τραυματίας και συνεχίζει να μην αγωνίζεται. Αυτό σημαίνει πως κάθε εβδομάδα έχει ασυλία και δεν κινδύνευει να αποχωρήσει.

Survivor 2024 spoiler 12/03: Γι' αυτό δεν αποβάλλονται οι τραυματίες! Η άγνωστη ρήτρα που χάνουν χρήματα οι παίκτες

Αρκετοί τηλεθεατές τονίζουν πως αυτό είναι άδικο, αφού και δεν αγωνίζονται και πληρώνονται κανονικά χωρίς να απειλούνται με αποχώρηση, αφού οι συμπαίκτες τους δεν μπορούν να τους ψηφίσουν ως υποψήφιους προς αποχώρηση, μιας και δεν μπορούν να αγωνιστούν ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor 2024.

Survivor 2024 spoiler 12/03: Η άγνωστη ρήτρα του Ατζούν Ιλιτζαλί

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες εξ’ αρχής έχουν υπογράψει μια ρήτρα όπου πληρώνονται το 50% των χρημάτων που έχουν συμφωνήσει εφόσον παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού. Αυτό είναι κάτι που δεν γνώριζε κανείς αλλά αξίζει να αναφερθεί διότι έχουν δημιουργηθεί αρκετές παρεξηγήσεις.

Survivor 2024 spoiler 12/03: Γι' αυτό δεν αποβάλλονται οι τραυματίες! Η άγνωστη ρήτρα που χάνουν χρήματα οι παίκτες

Τώρα θα μας πείτε πως αν κάποιος παίρνει 7-8 χιλιάρικα τον συμφέρει να απέχει αγωνιστικά και να παραμένει με τα μισά χρήματα. Σίγουρα ναι, αλλά όταν όλο αυτό το διάστημα παραμένει χωρίς φαγητό, ενώ έχει αφήσει και δουλειές κερδοφόρες πίσω στην Ελλάδα τότε τα πράγματα γίνονται διαφορετικά. Γιατί κάποιος που έχει συμφωνήσει για 7.000 ευρώ την εβδομάδα, σίγουρα έχει υπολογίσει σ’ αυτά τα χρήματα για να κάνει το μεγάλο βήμα για να πάρει μέρος στο Survivor.


Πηγή