Τσικνοπέμπτη: «Πήραν φωτιά» από νωρίς το πρωί οι ψησταριές – Δείτε βίντεο


Τσικνοπέμπτη: «Πήραν φωτιά» από νωρίς το πρωί οι ψησταριές – Δείτε βίντεο


Διαφ.


Με τον καλό καιρό ως σύμμαχο, από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι ψήστες τηρούν την παράδοση της Τσικνοπέμπτης και βάζουν τα κρέατα στη σούβλα.

Καθώς τα τηλέφωνα στα ψητοπωλεία έχουν αυξημένη ζήτηση, οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να οργανώσουν το πλάνο της ημέρας για να εξασφαλίσουν την ικανοποίηση όλων και να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα.

«Έχουμε λάβει κοκορέτσι, κοντοσούβλι, έχουμε βάλει φωτιά και θα βάλουμε και το αντικρυστό τώρα. Σήμερα θα ψήσουμε περίπου 1,5 τόνο κρέας, περιμένουμε πολύ κόσμο, και ο κόσμος θα ανανεωθεί περίπου 4 φορές. Από τις 11 το πρωί θα ξεκινήσουμε και θα τελειώσουμε περίπου στις 2 η ώρα το μεσημέρι. Έχουμε και παραγγελίες να δώσουμε. Δύο μέρες προετοιμαζόμαστε για αυτή την μέρα», ανέφερε ο κ. Γιώργος Καπνάκης, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στην Γλυφάδα.

«Φέτος είναι περισσότερες οι κρατήσεις. Φεύγει περισσότερο το αρνί και το κοκορέτσι. Σήμερα είναι πιο… παραδοσιακός ο κόσμος, αυτά επιλέγει. Βγαίνει περίπου 25 ευρώ το άτομο αν κάποιος έρθει στον χώρο μας, στα 18 ευρώ η παραγγελια για έξω. Είναι ακριβότερα γιατί πήραμε τα παϊδάκια 11 ευρώ το κιλό. έχουμε και μενού vegan», συμπλήρωσε.


Πηγή