Οξεία διαμάχη στο ΠΑΣΟΚ – Σε τροχιά εξουσίας το κόμμα


Οξεία διαμάχη στο ΠΑΣΟΚ – Σε τροχιά εξουσίας το κόμμα


Διαφ.


Μετά τον έντονο καβγά με τον Νίκο Ανδρουλάκη τόσο ως προς τη θέση που θα κρατήσει το ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων όσο και στην επιβολή κομματικής πειθαρχίας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έδωσε τη δική του εικόνα για τις εξελίξεις.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισήμανε πως τη φθορά της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούν να την οικειοποιηθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ.

Τη δική του εκδοχή για τον καβγά που είχε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη, έδωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Με ενδιαφέρει πώς το ΠΑΣΟΚ θα μπει σε τροχιά εξουσίας», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε πως τη φθορά της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούν να την οικειοποιηθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ.

Αναφερθείς για το εκρηκτικό κλίμα που κυριάρχησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως είχε μια άποψη διαφορετική ως προς τη στρατηγική, την οποία κατέθεσε.


Πηγή