Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Ήταν λίγο, αλλά ελπίζω ότι…» – Η κίνηση του χεριού για την Κέιτ Μίντλετον που ελάχιστοι παρατήρησαν


Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Ήταν λίγο, αλλά ελπίζω ότι…» – Η κίνηση του χεριού για την Κέιτ Μίντλετον που ελάχιστοι παρατήρησαν


Διαφ.


Όλοι οι δημοσιογράφοι «κρέμονταν από τα χείλη» του πρίγκιπα Ουίλιαμ μήπως και πει κάτι για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων BAFTA 2024.

Και ο Ουίλιαμ δεν τους απογοήτευσε αν και δεν έδειξε ιδιαίτερη ζέση να αποκαλύψει κάτι για το πώς είναι τώρα η πριγκίπισσα της Ουαλίας και το πώς αναρρώνει από τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε τον Ιανουάριο στην κοιλιά.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραδέχτηκε σε μία «κρίση ειλικρίνειας» -όπως την περιέγραψαν τα βρετανικά Μέσα- ότι είχε «άλλα πράγματα στο μυαλό μου» και δεν παρακολούθησε όσες ταινίες θα ήθελε.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει παρακολουθήσει τις «λιγότερες» υποψήφιες ταινίες φέτος την ώρα που η Βασιλική Οικογένεια έχει αρκετές έγνοιες από την αρχή του 2024 με το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον και τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Η κίνηση του χεριού για την Κέιτ Μίντλετον που ελάχιστοι παρατήρησαν

Ο 41χρονος Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Τεχνών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης από το 2010, παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει τις λιγότερες από τις φετινές υποψήφιες ταινίες «κάτι που είναι ενοχλητικό», όπως συμπλήρωσε.

«Είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Ήταν λίγο [κίνηση του χεριού] — κάπως έτσι. Αλλά ελπίζω ότι θα προλάβω», σημείωσε.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρευρέθηκε στην εκδήλωση των BAFTA την περασμένη Κυριακή (18/2) χωρίς τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιά που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας έμεινε στο νοσοκομείο για 13 ημέρες πριν επιστρέψει σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της και δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις παρά μετά το Πάσχα. Αν και το Παλάτι δεν αποκάλυψε τι ακριβώς πρόβλημα είχε η πριγκίπισσα Κέιτ, διευκρίνισε ότι το θέμα στην υγεία της δεν είχε να κάνει με κάποιο καρκίνο.

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της συζύγου του στα φετινά βραβεία. «Λυπάμαι που η Κάθριν δεν είναι εδώ. Λατρεύει τα BAFTA», είπε.


Πηγή