Βάζει τέλος στα σενάρια ο Γιάννης Καλλιάνος – «Μέχρι τα μέσα του Φεβρουάριου φαίνεται ότι…» (video)


Βάζει τέλος στα σενάρια ο Γιάννης Καλλιάνος – «Μέχρι τα μέσα του Φεβρουάριου φαίνεται ότι…» (video)


Διαφ.


Καιρός: Τεράστια ανατροπή παρουσιάζει ο καιρός εν μέσω του χειμώνα με τις αλκυονίδες ημέρες να επικρατούν, παρ΄όλο που μέχρι πρότινος πολλοί έκαναν λόγο για έναν Φεβρουάριο ψυχρό με πολικές θερμοκρασίες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα κυλήσει με ανεβασμένες θερμοκρασίες, εξασθενημένους ανέμους και γενική ηλιοφάνεια.

Με λίγα λόγια, το σκηνικό μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου θα θυμίζει άνοιξη.

Απεφάνθη η Χριστίνα Σούζη – Μέχρι το δεύτερο 10ήμερο του Φεβρουαρίου… (video)

Καιρός: Σε ανοιξιάτικο σκηνικό παραπέμπει ο καιρός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια, με τους ανέμους να πνέουν Δ – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δ , τα Ν , το Α Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα που την Παρασκευή θα περιοριστούν στα ΝΑ και σχετικά γρήγορα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη.


Πηγή