Ρέθυμνο: «Ντρέπεται το κοπέλι μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του κοριτσιού που βι@στηκε από 12 άτομα (video)


Ρέθυμνο: «Ντρέπεται το κοπέλι μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του κοριτσιού που βι@στηκε από 12 άτομα (video)


Διαφ.


Συστηματικά θύμα βιασμού από 12 άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 38 ετών, έπεφτε η 14χρονη από το Ρέθυμνο η οποίο φέρεται ότι θύμα ενός ολόκληρου κυκλώματος που την εξέδιδε. Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του παιδιού έβαλε τέλος στη ζωή του με τη μητέρα της, μίλησε για τα τελευταία του λεπτά.

«Μού ζήτησε λεφτά»

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η μητέρα του ανήλικου θύματος στο Star, ο εκλιπών, «μου ζήτησε λεφτά να βάλει πετρέλαιο, επειδή ήθελε να πάει στην οικογένεια από πάνω να τους δει, να τους μιλήσει, δεν ξέρω. Βγήκε και δεν ξαναγύρισε πίσω».

Μαμά ό,τι άκουσες, αυτό είναι

«”Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι”, μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. “Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά”. “Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”», δήλωσε με λυγμούς η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο Star.

Τι είπε στο Star ένας από τους 12 εμπλεκόμενους

Ένας από τους 12 κατηγορούμενους που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση ισχυρίζεται ότι «έβγαιναν» για λίγο καιρό με το ανήλικο θύμα και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή. Συγκεκριμένα ο 19χρονος είπε:

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω».


Πηγή